Нещодавно народила малюка Тодоренко розповіла, як позбавляється від зайвої ваги після пологів.

В кінці 2018 року Влад Топалов і Регіна Тодоренко стали батьками: у пари з'явився здоровий малюк. Довгий час пара приховувала факт народження первістка, не афішуючи це в соцмережах, однак зараз молодята щосили діляться враженнями і розкривають передплатникам секрети сімейного щастя. Так, нещодавно Регіна опублікувала фото з тренування: після пологів знаменитість вирішила зайнятися бальними танцями. Про це повідомив журнал "Clutch".

«Нарешті # вирвалася потанцювати. Ноги взагалі мене не слухаються ... Чи то після пологів якісь затиски, то я просто запливла жиром через тонн з'їдених круасанів за час вагітності. Здавалося б, на третій день після пологів у палаті я займалася йогою, а тут на балеті навіть ногу від паркету складно відірвати. У мене Челленж # вирватися на годинку - треба скинути ще зрадницькі 5 кг.
Замітка: за вагітність я поправилась на 18кг, вже скинула 15, ще 5 потрібно скинути для повного комфорту і заспокоєння душі ». - прокоментувала співачка в підписі до знімка.

Коментатори почали розхвалювати молоду матусю на всі лади: «Ви просто молодець», «розумник, красуня», «як завжди весела і прикольна», «стройняшка, мені б так».

У числі коментаторів була і телеведуча Катерина Варнава, одна з актрис Comedy Woman, яка запитала у Регіни, куди та ходить на балет.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв про те, що зірка української естради і поп-виконавиця TAYANNA (Тетяна Решетняк) запалила шанувальників еротичною фотосесією в ліжку. Вокалістка оприлюднила у своєму Instagram-акаунті пікантні знімки в чорно-білих тонах. Однак вони не такі вульгарні, як зазвичай буває в подібних фотосесіях.

Крім того, портал "Знай.ua" повідомив про те, як на сліпих прослуховуваннях популярного українського вокального шоу "Голос країни" мешканка села Новоселівка Саратського районі Одеської області Катерина Біжу виконала кавер версію на хіт початку нульових "dragostea din tei" групи O-Zone .

Також "Знай.ua" писав про те, що недавно Ірина по-царськи винагородила терпіння своїх шанувальників, які не втрачали надію і пильно стежили за її сторінкою, в надії побачити щось "гаряченьке". І таки дочекалися.