Астрологи назвали три знака Зодіаку, які будуть потопати в коханні 14-го лютого. Сюрпризи, романтика і пристрасть – те що буде їх оточувати в День всіх закоханих. Інформує Знай. ua.

Тільця попросять повернутися « на землю », адже його палкі почуття і віяння ендорфінів мало хто зможе випробувати на собі. Та це все не спроста, адже його гороскопом заступає богиня любові – Венера.

Еротика — єдине слово, яке важливо для Тельця в День святого Валентина — він простий, але дуже романтичний і мрійливий.

У представників сузір'я Стрільця, 14-го лютого удача стане на їхній бік, а все задумане збудеться в цей день. Не зважаючи на те, що він комунікабельна особистість, яка любить галасливі, душевні компанії і святкову атмосферу - він не любить на чому-небудь зупинятися в житті і прив'язуватися в любові, але в цей день неодмінно виникне почуття бажання з кимось зрідниться і побути разом.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Якщо ви ще шукає свою другу половинку або ж давно її знайшли, вам неодмінно захочеться спробувати чогось нового і екстремального у відносинах.

Цей знак – щасливчик, адже більшу частину 2019 року його буде переслідувати удача, так що не варто боятися, особливо коли справа стосується любові!

На перший погляд консервативний і закритий Козеріг все-таки вхопить любов за роги. У День святого Валентина він як ніколи буде привабливий і сексуальний.

Венера, планета шлюбу і краси, додасть йому особливого магнетизму, а Марс буде розпалювати його почуття зсередини.

Ви будете дуже романтичними і чуттєвими в цей день, варто лише прислухатися до свого серця.

Раніше Знай. ua написав про долю амурних справ кожного знаку Зодіаку.

Також раніше Знай. ua описав характер кожного знаку з гороскопу.

Слід нагадати про те, що в лютому ви можете знайти свою другу половинку, Знай. ua написав яких змін вартує очікувати в цьому місяці.