Відома актриса Меггі Вілер з серіалу "Друзі", яка зіграла роль Дженіс, розкрила секрет знаменитого сміху. Про це в неділю, 10 лютого, повідомило видання "Бізнес.медіа" з посиланням на BBC Radio 5 Live.

За словами актриси, придумуючи свій фірмовий моторошний регіт вона надихалася образами трьох персонажів. Меггі Уілер зазначила, що їй запам'ятався уривчастий сміх героя Арнольда Хоршака з серіалу "Ласкаво просимо назад, Коттер". Також артистка Спробувала пародіювати анімаційних персонажів - дельфіна Фліппера і дятла Вуді Вудпекера.

Меггі Уїлер зробила важливий акцент на те, що до цього інтерв'ю історію про репетиції сміху знало лише кілька людей.

Серіал "Друзі" - американський комедійний телесеріал, що оповідає про життя шістьох друзів. Також був дуже популярним в Україні. Перша серія вийшла 22 вересня 1994 р.

Дженіс - це другорядний персонаж серіалу "Друзі", яка з'являлася у всіх десяти сезонах. За сюжетом серіалу вона одного разу зустрічалася з Чендлером Бінгом, який неодноразово намагався розірвати відносини з нею. Глядачам вона запам'яталася дивною манерою сміятися, неприємним голосом і фірмовою фразою «Боже мій!».

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", пройшло понад 20 років c тих пір, коли світ побачила перша книга про Гаррі Поттера. У 2001 зняли перший фільм про "хлопчика, який вижив". За цей час фанати придумали безліч теорій про світ магії і проаналізували творіння Джоан Кетлін Ролінг до найдрібніших деталей. Однак ми підготували для вас 20 дуже цікавих і маловідомих фактів з серії книг про Гаррі Поттера.

Також "Знай.ua" писав про те, як відомий в Україні 31-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто радує шанувальників новими в фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що відвідав модну тусовку і показав фотографії, зроблені там.

Як повідомляв "Знай.ua", в Англії раптово помер відомий комік, письменник і актор Джеремі Харді. Артист пішов у кращий світ у віці 57 років.