Час подбати про своє здоров'я!

Всі чули про прямий зв'язок стресу з головними болями та порушенням сну. Але чи замислювалися ви над тим як саме стрес впливає на наш зовнішній вигляд. Погляньте в дзеркало, можливо вам потрібно вже брати позачерговий відпочинок?

Зараз ми розглянемо декілька проблем що червоною лінією пов'язані зі стресом.

Перший недуга - це проблеми зі сном. Усналідок недосипання найчастіше ви можете отримати темні кола під очима та бліду шкіру, неначе чи то ви побачили мерця чи ви і є він. У вийняткових випадках можна спостерігати почервоніння та роздратування на шкірі.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Заїдаємо стрес солоденьким? Зайва вага також може бути покажчиком переживання стресу. Якщо харчування ваше у нормі і ви ведете рухливий спосіб життя, але всеодно вас дошкуляють проблеми з надмірною вагою це може бути признаком метаболічного синдрому, тобто стрес уповільнює обін ваших речовин.

Непомітили як ви випили третю склянку " Просекко" та докурили п'яту цигарку за пів години? Стрес впливає на поглиблення усіх шкідливих звичок. Алкоголь, куріння, переїдання, споживання надмірної кількості шкідливої їжі та солодощів - побічні ефекти стресового стану. Усі ці негативні аспекти мають вплив на ваш загальний стан здоров'я шкіри, волосся, можут додати зайвої ваги.

Ми дамо вам декілька порад як можна позбутися від стресу :

  1. на час забудьте про існування Інтернету та соцмереж. Телевізора це також стосується. Медики радять 2 години на день чи 1 день на тиждень забути взагалі про існування усих своїх електронних пристроїв аби трохи відпочити від них;

2. дома відпочивають, а не прцюють. Виділіть собі щонайменше два дні вдома коли навіть задньої думки не буде про роботу чи рутину обов'язку перед босом. Приділяйте собі увагу та відводьте на це певний час.

3. рухайтесь! Активний відпочинок допоможе вам позбутися від негативних емоцій.Замініть відпочинок за екраном електронних гаджетів чи у закладах якимось спортом, чи навіть прогулянкою на свіжому повітрі.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про впливи позитивізму на загальний стан здоров'я. Як усмішка може вплинути на ваші болі в спині?

Також "Знай.ua" повідомляв про одкровення Кіри Найтлі. Актриса має психічні розлади.

Раніше "Знай.ua" писав про причину від якої можна кинути пити назавжди.