Гра "Кубок кохання" Харківської відкритої міської молодіжної ліги КВК відбудеться 12 лютого у Палаці студентів НТУ "ХПІ".

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Варто відзначити, що клуб веселих та кмітливих традиційно присвятив цю гру Всесвітньому дню закоханих. Відомо, що у ній візьмуть участь 17 команд, які представляють різного роду навчальні заклади міста, як вищі так і збірні команд шкіл.

Разом з тим варто відзначити, що у гумористичному шоу "Чисто News" "кварталівці" завжди намагаються пожартувати над подіями, що сталися за тиждень.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

От і у новому випуску телепередачі вони не обійшли стороною народного депутата України Ірину Луценко та її заяву у Верховній раді. Нещодавно вона із трибуни нцензурно висловилась. Ведучими цього випуску були Валерій Жидков та Євген Кошовий.

"Томос, марихуна і гей-паради, бл*ха-казус з Іриною Луценко у Верховній Раді і кращі фейки про Володимира Зеленского - в новому випуску "Чисто News"!", – так підписали новий випуск "Чисто News" і опублікували в інтернеті.

Глядачі були обурені побаченим, хоча ролик набрав 60 тисяч переглядів уже за першу добу. Своє невдоволення вони висловлювали в коментарях.

Багато прихильників і глядачів шоу написали в коментарях під відео про те, що не варто було "Кварталу 95" висміювати політиків, і що раніше їхній гумор був вищий за рівнем, адже ніхто не опускався до таких жартів.

Також деякі користувачі написали коментарі про те, що змінили своє ставлення до телепередач, які виробляє "Студія Квартал 95", і що для багатьх українців вони померли.

Крім того варто відзначити, що актори Студії "Квартал 95" оригінально привітали відомого українського артиста Сергія Сивохо з Днем народження.

Як відомо, Сергій Сивохо є постійним суддею в гумористичним шоу на 1+1 "Ліга сміху".

Сергій Анатолійович Сивохо став відомий після того, як очолив команду КВК Донецького політехнічного інституту, в якому навчався за спеціальністю "Обробка металів тиску". Під час виступів КВН Сергій, в основному, виконував музичні номери.

Нагадаємо, зірки "Дизель шоу" розповіли, що вбило Поплавську.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський довів українців до сліз, емоційно нагадавши про Поплавську та Скрябіна.

Також "Знай.ua" писав, що у Зеленського поменшало конкурентів.

У Львові намагалися зірвати концерт Володимира Зеленського