Нещодавно лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк заявив, що знімає свою кандидатуру із президентських перегонів. Втім, українці не дуже то й засмутилися з цього приводу, швидше навпаки. Про це натякнув на сторінці у Facebook юрист Михайло Шнайдер:

"Яка "сумна новина". Яценюк таки не йде в президенти. "Я прийняв рішення, що ми повинні боротися за нову Верховну Раду, за перемогу на парламентських виборах і формування нового уряду. Знаю, що ми це зробимо" - Заявив Арсеній Петрович на з'їзді Партії "Народний Фронт". Як ви думаєте друзі, у нього взагалі щось може вийде?", - запитав Шнайдер.

Крім того, юрист нагадав про головний прокол проекту Арсенія Петровича:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Будівельник року. Та чого вже розмінюватися на дрібниці. Будівельник десятиліття", - йдеться в коментарі до фото.

Стіна Яценюка

Стіна Яценюка
Стіна Яценюка

Саме вона мала запобігти прямій агресії ворога. Але не встояла перед вітчизняними корупціонерами. У 2014-му уряд проголосив: на кордоні з Росією з'явиться "Стіна".

Арсеній Яценюк
Арсеній Яценюк

В уяві українців це мало бути щось схоже на лінію Маннергейма або ізраїльську "Стіну безпеки". Однак вітчизняний варіант виявився з місцевими особливостями. "Особливості" озвучили правоохоронці.

Стіна Яценюка
Стіна Яценюка

100 мільйонів гривень з проекту "Стіна" було привласнено посадовцями-прикордонниками та підрядниками, повідомила місяць тому Генпрокуратура. Національне антикорупційне бюро розкрило схему розтрати державних грошей і затримало перших фігурантів справи.

Стіна Яценюка
Стіна Яценюка

Влітку 2014-го українці зрозуміли, що таке необлаштований кордон з Росією.

Стіна Яценюка
Стіна Яценюка

Стіна Яценюка
Стіна Яценюка

Тоді вся країна хвилювалася за прикордонників, які залишилися майже беззахисними перед російською агресією. Транскордонні артилерійські обстріли забрали життя 40 прикордонників – такою стала сплата за попередні роки недбалості.

Дивіться: Холодницький про затримання 6 підозрюваних у справі про розкрадання коштів проекту "Стіна"

Дивіться: Велика Арсеніївська Стіна: мільйонні витрати під грифом "секретно"

Нагадаємо, суд "звільнив" майно Захарченка. Як повідомляв "Знай.ua", у Зеленського з'явився ворог з КВК. Також "Знай.ua" писав, Аваков матюками нагадав, хто такий Путін.