Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков з трибуни висловив своє негативне ставлення до російського президента Володимира Путіна та його країни.

На з’їзді політичної партії "Народний фронт", який відбувся 2 лютого, український міністр брутальною лайкою висловив своє ставлення до російської агресії. Він також нагадав лайливе прізвисько Володимира Путіна. Відповідне відео з’явилося у мережі.

На кадрах промови Арсен Аваков розмірковував про геополітику. Він висловив своє бачення місця України у світі, і не зміг не згадати про Росію та Путіна.

"Україна – це Європа, ЄС і НАТО, Росія – агресор, Путін – х...йло", – заявив міністр.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Висловлюючись про Путіна, Арсен Аваков перейшов на мат: відео. Увага, ненормативна лексика! 18+

Нагадаємо, німецькі депутати від Християнсько-демократичного союзу і Соціал-демократичної партії Німеччини запропонували шлях для відновлення участі Росії і США в ракетному договорі.

Наразі вже відомо, що німецькі депутати запропонували Росії відвести спірні крилаті ракети далеко на схід, для того щоб вони не могли досягти Європи.

Більше того депутати намецького парламенту запропонували США надати доступ російським представникам до систем запуску ракет у Європі, які розташовуються на території Румунії.

Як повідомляв "Знай.ua", російська влада знайшла ще одну точку світу, куди можна послати своїх громадян на вірну смерть.

Про це зазначив блогер "Фашик Донецкий". Зокрема, він звернув увагу на публікацію у російських ЗМІ, у яких йдеться про готовність Кремля надавати військову підтримку у Венесуелі, де наразі проходить зміна влади.

Разом з тим варто відзначити, що Центральний банк Венесуели, підконтрольний одіозному президенту Ніколасу Мадуро, найближчими днями продасть Об'єднаним Арабським Еміратам 15 тонн золота.

Також "Знай.ua" писав, що золотий літак Мадуро приземлився в Москві.