Нещодавно опублікували дані кількох соціологічних опитувань щодо виборів президента України. У них шоумен і продюсер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський опинився на першому місці. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков поділився своєю думкою про "смішного кандидата".

Про це він розповів в інтерв'ю виданню LB.ua.

Зокрема Арсен Аваков вважає, що високі рейтинги Володимир Зеленський отримав завдяки тому, що люди розчаровані всіма старими політиками. За словами міністра, вони настроїли людей "проти всіх". Люди підсвідомо обирають Зеленського як новго героя.

"Так це, можливо, і є зараз народний герой. Може, і не ваш, і не мій герой, може, і не моїх друзів - але чийсь, виходить, герой, раз має таку підтримку. Вам не подобається такий герой? А він такий. Як [комік, актор, блогер і політик] Беппе Грілло в Італії. він теж комусь подобається, а хтось його не виносить ... Хто вам сказав, що Зеленський зараз набере якісь там голоси? він тільки на початку шляху Беппе Грілло. Може, він завтра піде далі. Мені він як артист подобається, часто смішно, а буває, і не дуже - з артистами так. А як політика я його не знаю ", - заявив Аваков.

Арсен Аваков

Згідно з опитуванням Соціологічної групи "Рейтинг", яке проводилося з з 16 по 25 січня, за Зеленського готові проголосувати 19% опитаних, які мають намір йти на вибори і визначилися з кандидатом. На другому місці - лідер парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко (18,2%), на третьому - чинний президент Петро Порошенко (15,1%).

Володимир Зеленський

Відповідно до результатів опитування, проведеного центром SOCIS, Київським міжнародним інститутом соціології та Центром Разумкова з 16 по 19 січня, Зеленський лідирує з рейтингом в 23% . На другому місці - Порошенко (16,4%), на третьому - Тимошенко (15,7%).

Нагадаємо, що в команді Зеленського прибуло: юридична, наукова і загальнополітична області зайняті.

Також "Знай.uа" писав, що українці пригадали численні обіцянки Петра Порошенка, які досі так і залишилися обіцянками.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Анатолій Гриценко заявив про готовність провести дебати з Андрієм Садовим на будь-яких зручних для останнього умовах.