У світі існує безліч прикмет і повір'їв, які пов'язані з прикрасами, особливо з обручками. Адже вони вважаються символом щастя і любові.

Згідно з народними прикметами, закоханим не можна знімати обручки, тому що це може накликати скандали і хвороби в сім'ю. Так, вважається, що якщо зняти обручку, то в родині не буде кохання і це може призвести до руйнування шлюбу.

В сім'ї, де молоде подружжя вирішують не носити кілець, частішають сварки і скандали, які не приведуть ні до чого хорошого.

Знімати обручки для того, щоб поміряли їх сторонні люди, також загрожує проблемами. За прикметою віддавати на примірку кільця не можна із-за того, що стороння людина може забрати сімейне щастя і навіть стати разлучником подружжя.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ще одна прийме свідчить, що тим, хто знімає обручки, доведеться стати вдівцем або вдовою.

З народної мудрості вважається, що подружжя без обручок стають вразливими до злим силам і на них можуть обрушитися всілякі нещастя: вроки, псування і не тільки.

Зняття обручок може стати причиною проблем із фінансовим благополуччям молодої сім'ї.

За прикметою обручки є талісманами вічної любові, тому знімати їх категорично заборонено.

Однак по справжньому міцну сім'ю не в змозі розлучити ніякі прикмети.

Нагадаємо, потужний даоський ритуал, здатний позбавити тебе від усіх проблем. Цей ритуал допоможе тобі круто змінити життя.

Як повідомляв Знай. ua, день ангела для кожного: таблиця дат та імен. Визначте свій день ангела по таблиці.

Знай. ua писав, що ось чому не варто ділитися планами на майбутнє. Бог допомагає знайти вірне рішення і шлях в житті.