Початок року – особливий період. Відкриваються нові можливості, а плани реалізуються швидше. Для того, щоб удача переслідувала у всіх справах, можна залучити додаткову допомогу вищих сил. Для цього потрібно виконати нескладні зимові ритуалы саме для цієї пори року.

Ефективний ритуал на багатство

Він допоможе подолати фінансові труднощі та стати більш вдалими в новому році. З настанням перших морозів, потрібно вийти на вулицю і закопати біля найближчого дерева в сніг жменю монет і вимовити: "Як взимку дерева силу накопичують, так і в моєму гаманці гроші будуть збільшуватись. На деревце з'являться листя, а в моєму гаманці монет і купюр додасться". Для виконання цієї змови потрібен деякий час, але і результат буде значним.

Сильний ритуал на успіх

Він допоможе добитися процвітання, просування по кар'єрних сходах і заслужити розташування керівництва. Після новорічних свят в перший робочий день потрібно взяти з собою мандаринову шкірку і сказати: "Мандаринове дерево приносить плоди, а моя робота достаток і успіх приносити мені буде".

Як тільки шкірка засохне, закопайте її в непримітному місці в снігу зі словами: "Відпускаю свої невдачі".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Якщо змова подіяв, то його результат буде помітний вже в січні.

Дієвий ритуал на сімейне щастя

Він допоможе зміцнити сімейні узи, захистити близьких від зла і стороннього втручання, а також залучити благополуччя в свій будинок. В січневий день потрібно запалити в будинку білу церковну свічку і пройтися з нею по будинку зі словами: "Щастя в свій будинок забираю і на замок замикаю. Ніхто не зможе забрати у мене те, що належить мені і моїй родині. Ніхто не зможе нашкодити моїм близьким. Хай буде так".

Залиште свічку догоряти. Повторюйте маніпуляції три дні поспіль.

Нагадаємо, залучити удачу в будинок допоможе звичайний лавровий лист, і ось як. Лавровий лист здатний прибирати негативну енергетику.

Як повідомляв Знай. ua, найдієвіші грошові ритуали на Новий рік 2019: вони залучать в твоє життя неймовірний успіх. Ці ритуали дозволять вам розбагатіти в новому році.

Знай. ua писав, що цей тест визначить вашу долю в 2019 році. Цей простий і швидкий психологічний тест допоможе розкрити всі секрети вашої підсвідомості.