Новорічна ніч - це той час, у яке може здійснитися будь-яке ваше бажання. За допомогою цих магічних ритуалів самотні дівчата можуть залучити кохання у 2019 році. Передає Clutch.

Обряд для самотніх, щоб зустріти кохання

Цим обрядом можна "попросити" Долю звести тебе з чоловіком твоєї мрії. Він проводиться у новорічну ніч незадовго до півночі.

Візьми два келихи з червоним сухим вином, свічку і срібне ношене кільце. Залишся в кімнаті одна і постав на стіл келихи з вином, а між ними розташуй свічку. Тепер візьми колечко і прошепочи в нього замовляння:

"Кільце-кільце, йди на ґаночок, звідти на стежину, з неї на піч, що вдома у мого сердечка. Нехай кохання моє те колечко відшукає, нехай шлях виступає, хай крокує по доріжці. Та не до дідька, не до русалки, не до цариці, не до короля, а до мене, що колечко в руках тримає. Що кохання своє чекає, що серцем тріпоче, що очей не зводить, що пісню любовну заводить".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Колечко після цього потрібно викинути якомога далі на вулицю, щоб його не знайшли. Задути свічку. Вино з одного келиха треба випити, а другий залишити до ранку.

Ритуал для взаємності кохання

Цей ритуал підходить тим, що зустрів свою половинку, але поки не впевнений у відповідних почуттях. Перед боєм курантів попроси коханого передати тобі яблуко зі святкового столу. Візьми його і поклади під ялинку.

Вранці візьми яблуко і шматок паперу, на якому написано ім'я твого коханого. Видали з яблук серцевину, а на її місце поклади папірець. Обгорни зверху плід червоною вовняною ниткою, промовляючи слова:

"Як яблуко загубило Адама, так щоб душа через яблуко раба Божого (ім'я коханого) полюбила рабу Божу (ім'я). Амінь".

Поклади яблуко в тепле місце. Поки воно буде сохнути кохана людина відповість тобі взаємністю.

Обряд для кохання у шлюбі

Цей ритуал для одружених пар, у яких охололи почуття один до одного. Він допоможе повернути кохання з новою силою.

Проводити ритуал потрібно з 20:00 31-го грудня до 4:00 1-го січня. У порожній кімнаті запали свічку і скажи:

"Новий рік настає, милий мій до мене прийде. Змова любові прочитаю, чоловіка я приворожу. Він буде мене любити, поважати, зі мною жити. Прийди до мене, чоловік вірний, мій дім благословенний. З чужими не гріши, поспішай додому. Я твоя доля, я тобі Богом дана. Новий рік коханий мій назавжди тепер зі мною. Амінь".

Повтори це тричі, загаси свічку і збережи її в таємному місці.

Нагадаємо, опубліковано гороскоп на 2019 рік.

Раніше Знай.ua повідомляв, найкращі ідеї для подарунка хлопцеві на Новий рік 2019.

Також Знай.ua писав, найцікавіші повір'я і заборони новорічних свят.