Взимку всі починають готуватися до нового життя і намагаються змінити не тільки себе, але і свою долю на краще. Зимові дієві ритуали допоможуть швидше знайти багатство, любов і стати успішніше в роботі.

Ритуал на гроші

Цей ритуал допоможе не тільки залучити гроші в будинок, але і поліпшити якість життя. Для його проведення потрібно купити новий гаманець. Під час снігопаду вийдете на вулицю і відкрийте гаманець так, щоб у нього потрапляв сніг і скажіть: "Як сніг з неба падає, так і гроші на мій гаманець падати будуть".

Після цього закрийте гаманець і на добу залиште його недоторканим. На наступний день добре просушіть портмоне і покладіть в нього монети і купюри. Вже скоро достаток у вашому гаманці примножиться в кілька разів.

Ритуал на успіх

Сильний ритуал допоможе знайти благополуччя й успіх у всіх особистих і робочих справах. Для цього свої цілі потрібно записати на папері, а потім загорнути кілька разів і заховати в сніг.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Через три дні потрібно відшукати свою папір з цілями. У разі, якщо вона виявиться на колишньому місці, то значить ваші цілі втіляться в реальність, а якщо немає – то потрібно звернути увагу на те, які цілі ви ставите перед собою.

Ритуал на любов

Сильний ритуал для самотніх сердець. Нехай вітер самотність з собою забере і в моє життя любов взаємну принесе. Хай буде так».

Після цього киньте згорнутий аркуш паперу за вітром і подивіться, в яку сторону його віднесе вітром.

Південь — ритуал подіє, незабаром ви позбудетеся від самотності.

Північ — ваші наміри безрезультатні.

Захід — зустріч з коханою людиною станеться, але нескоро.

Схід — кохана людина сам знайде вас.

НагадаємоДень святого Миколая 2018: історія, традиції і прикмети свята. Дізнайтеся, коли почали відзначати День святого Миколая і як взагалі з'явився цей свято.

Як повідомляв Знай. ua, ніколи не даруйте жінкам ці квіти, накличеш біду.

Знай. ua писав, залучити удачу в будинок на Новий рік 2019: астрологи назвали 5 простих способів. Ці поради допоможуть вам вдало провести наступний рік.