Кожен з нас хоча б іноді прагне побути ледачим - навіть трудяги Козероги і суєтні Близнюки. Але існують знаки зодіаку, яким лінь особливо властива.

Телець

За своєю природою Телець не боїться роботи. Навіть більше, астрологи відзначають відданість цього знака справі, особливо у Чоловіків-Тельців. Представники цього знака трохи більше, ніж інші, прив'язані до матеріального комфорту. У гонитві за цим комфортом Телець здатний старанно працювати. Але як тільки він досягає мети - може перестати прагнути до чогось ще. В достатку, комфорті і затишку Телець може сісти на дивані і відчувати себе по-справжньому щасливим.

Рак

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Лінощі Раків часто виходить з природної підвищеної тривожності цього знака. Представники знаку часто втрачають час, сидячи на місці в страху зазнати невдачі і зіткнутися з проблемами. Пережитий стрес теж може звести нанівець у Раку всі бажання діяти, особливо у Жінок-Раків, які відрізняються особливою ранимістю. У цьому випадку Раки можуть впасти в апатичний стан і не виходити з дому - у представників цього знака спостерігається особлива прихильність до свого домашнього гніздечка.

Рак буде віддаватися справі в тому випадку, якщо рід діяльності знайде відгук у його душі. Механічна робота заради роботи - це навряд чи про них.

Риби

Що стосується відповідальності і точності виконання якоїсь роботи, до Риб у багатьох можуть виникати претензії. Так складається, що характер цього знака пов'язаний з чимось неземним, ілюзорним і незрозумілим. Представники знаку сильно залучаються до духовних процесів, тяжіють до височини і творчості - а де творчість - там і підвладність натхненню. Причому не тільки у жінок, але і у Чоловіків-Риб.

Цей знак схильний піддаватися ліні, якщо не відчуває піднесення від того, що робить. Від надлишку почуттів, особливо негативного відтінку, Риби також можуть закинути справи, замкнутися і довго приходити в себе.

Лев

Леву потрібна діяльність, завдяки якій він відчує свою значимість - що особливо характерно для Чоловіків-Львів. При цьому необов'язково це робота керівника, хоча Леви до цього схильні. Цей знак в астрології пов'язаний з п'ятим будинком, який, зокрема, передбачає любов, улюблені заняття і розваги. Леву хочеться демонструвати свої таланти і подобатися тим, кому він їх демонструє. Завантажте представника цього знака рутинною роботою і проявіть до нього зневажливе ставлення - мотивацію Лева як рукою зніме.

Лінь може поглинути представників цього знака і в разі розчарування в собі, коли Лев хотів блищати, а не вийшло.

Нагадаємо, від цих жінок чоловіки просто божеволіють.

Як повідомляв портал Знай.ua, нумерологи розповіли, як дізнатися своє щасливе число за іменем та датою народження.

Також Знай.ua писав, які знаки Зодіаку з великою ймовірністю можуть помилитися у виборі друзів та партнерів.