День святого Валентина не тільки найромантичніше свято в році, але і найпристрасніше. Звичайно, все починається з квітів, подарунків і ресторанів, але закінчується, як правило, в ліжку, ну або в іншому місці.

Якщо будь-який звичайний день секс можна зіпсувати дуже просто - необережна фраза, подих з рота, або щось подібне, то в День святого Валентина вимоги до сексу виростають дуже сильно, як і список речей, якими можна його зіпсувати.

Звичайно, наша уява намалює нам неймовірно гарячу сцену, але саме через завищені очікування і можна залишитися повністю розчарованими. Тому давайте спробуємо розібратися, чим і як можна зіпсувати секс 14 лютого і цим самим захистимо закохані парочки від великого розчарування.

Секс в День святого Валентина: як його не зіпсувати

Давайте, спробуємо розібратися по пунктах, їх не так багато, але все досить важливі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Величезні очікування - це, мабуть, перше, що може вам завадити. Природно, що День святого Валентина ми уявляємо собі в чарівній атмосфері, прекрасних подарунках, а завершенням йому служить дивовижний секс. Але так буває далеко не завжди і кожен з цих пунктів може вас розчарувати. Партнер, незважаючи на всі старання, залишається тією ж людиною, як і ви. Не потрібно чекати від себе чогось більшого, як і від коханих. Це допоможе вам не розчаруватися.

Дурна і незручна білизна. Звучить досить дивно, але зараз ми все пояснимо. Дуже часто в День святого Валентина намагаються зробити себе краще, прикрасити, як тільки це можливо. Часто засобом для цього стає саме білизна. А величезні знижки в магазинах сприяють її покупці. Не потрібно цього робити, якби вам дійсно потрібно була ця білизна, ви б його давно купили. Також, не потрібно купувати неймовірно дорогі панчохи, або інші аксесуари. Цілком ймовірно, що під час прелюдії, ви будете думати швидше не про партнера, а про те, як би їх не зіпсувати.

Підготовка до свята. Часто буває так, що закохані в цей день влаштовують другий "новорічний марафон" - походи по магазинах, прибирання квартири, приготування величезної кількості їжі і так далі. Крім цього, так як 14 лютого в 2019 му році буде в будній день, ви можете і без цього бути втомленими. А ось моторошне відчуття втоми вже точно ніяк не сприяє прекрасному сексу 14 лютого. Тому постарайтеся відпроситися з роботи раніше, прийти додому, відпочити, нічого не готувати, сходити у ванну, розслабитися і тільки після цього почати збиратися на побачення.

Їжа і алкоголь. Це досить-таки очевидно, але багато хто все одно не припиняють грішити подібними речами. Не потрібно приходити в ресторан і замовляти безліч жирних страв і запивати літрами алкоголю. Коли ви повернетеся додому, вам нічого, крім як спати, не захочеться. Тому зробіть правильний вибір - легкі закуски, салати і символічну кількість алкоголю.

Косметика і парфуми. Милі дами, як ми вже говорили, намагаються зробити в цей день себе максимально кращими. Звичайно, косметика в цьому випадку один з головних помічників. Не рідко буває так, що з нею можна переборщити, або зважитися на щось нове. Але експерименти не завжди добре закінчуються, тому краще не ризикувати. Обирайте найпростіший варіант - легкий блиск для губ і гігієнічну помаду.

З духами так само важливо не переборщити і не купувати нові. Вашому партнерові вони можуть просто не сподобатися. До речі, традиційне їх нанесення - зап'ястя і шия може так само завадити вашій прелюдії. Адже саме ці точки ми часто цілуємо, а смак спирту навряд чи сподобається партнеру.

Це найважливіші правила, які допоможуть вам не зіпсувати секс в День святого Валентина.