Погода так і не вирішила, вона хоче порадувати українців 14 лютого, або трохи засмутити. Так, у День всіх закоханих по всій Україні будуть спостерігатися температурні коливання. На Сумщині і в Чернігівській області температура впаде майже до -10 градусів, у той час як на заході буде відносно тепло близько 2 градусів тепла. За інформацією на особистій Facebook сторінці синоптика Наталки Діденко 14 лютого нам варто очікувати відлигу, при цьому температура буде коливатися в районі нуля градусів, це в центральних регіонах.

На сході очікується до 3 градусів морозу

Трохи холодніше буде на Північному Сході: у Сумській, Полтавській, Луганській та Харківській областях температура впаде нижче 0 до позначки в 3 градуси морозу. У південних областях України варто очікувати плюсову температуру від нуля до п'яти градусів тепла.

На північному-заході людям варто підготуватися, так як День всіх закоханих для них буде супроводжуватися опадами (дощем і мокрим снігом). Крім того, можливі опади в Одеській і Вінницькій областях.

Синоптична карта Європи

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

В іншому на території України не очікується істотних опадів або різкого похолодання, а подекуди жителів навіть може порадувати сонечко.

В Києві 14 лютого прогнозується хмарність, місцями очікується мокрий сніг, на дорогах та тротуарах буде слизько. Вночі температура може опуститися до мінус шести градусів, вдень близько нуля.

Нагадаємо, топ кращих подарунків дівчині і хлопцю на День Святого Валентина 14 лютого

Як повідомляв портал Знай.ua, День Закоханих 2019: скільки українці готові витратити і на чому найчастіше економлять

Також Знай.ua писав про те, що погода 14 лютого змусить провести день закоханих під теплою ковдрою