Напередодні найбільш романтичного дня в році - Дня святого Валентина інтернет-ресурси вирують мільйонами статей та порад. Тягнуться нескінченні вервечки стрічок з порадами " Куди краще піти...", "Що подарувати..." , " Як здивувати свою дівчину в День...", "Як створити валентинку власними руками" та інші. Необходится і без любовних гороскопів і секс-типів зваблення партнера і іншого, і іншого.

Хоч раз в житті, у вас точно був такий діалог :

- Що тобі подарувати?

- Звичайно-ж себе!

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Насправді, це досить-таки дуже хороший подарунок який вартує сил і вкладень перед святковим днем. Адже варто попотіти не тиждень і не два над своїми формами та іншим антуражем для створення такого роду подарунка. Звичайно, можна сісти і накатати від всього серця і душі валентинку, присипати глітером і написати найсолодкші слова любові. А якщо серйозно задуматися над словами вашого партнера. Можливо це саме те що він хоче отримати?

Зірки не дрімають і надихають ідеями про те, як же можна порадувати другу половинку.

У свою чергу українська гаряча поп-співачка Анна Сєдокова, поділилася своїм відео в Instagram де вона старанно прокачує свої сідниці.

Тільки не варто скидати це відео вашій другій половинці, якщо ви звичайно не хочете виплеснути йому келих вина на побаченні з фразою " Я товста?! ". Тому краще беріть приклад з Анни і качайте свою попу, щоб у вашого обранця нічого не було в думках крім як : "Яка ж ти у мене красива!".

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про те як українська поп-співачка і секс-символ країни і найбільш гарячого журналу країни MAXIM оголилася в своєму Instagram.Дівчина нічого не приховує, все - на показ.

Також "Знай.ua" " сповіщав про надлиши Анни Сєдокової. Невже співачка втратила свої ідеальний форми. Це все " вкусняшки ".

Раніше "Знай.ua" повідомляв про те, що Седокова стала філософом з голими грудьми. Як вести свій Instagram "правильно".