Відомий український астролог Павло Глоба розповів прогноз для кожного знаку Зодіаку на 14 лютого. День закоханих буде вдалим для бізнесу, варто підписувати нові угоди і договори.

Овен

14 лютого буде вдалим для представників цього знаку Зодіаку. Усі перешкоди будуть долатися завзятістю та наполегливістю. Сприятливий день також для любові і романтичних зустрічей.

Телець

Тельцям варто буде потішити себе шопінгом. Покупка 14 лютого точно буде вдалою. В особистому житті можливі проблеми, які не слід приймати близько до серця. Відверта розмова допоможе зняти напругу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Близнюки

Зірки обіцяють успіх в сфері професійної діяльності. Захопленість справою і приголомшлива працездатність позитивно позначаться на результатах роботи. З другої половини дня можливі деякі труднощі, які не слід приймати близько до серця: здаються невдачі обернуться успіхом.

Рак

14 лютого відкриє перед вами широкі можливості для творчості і самовираження, проте зірки застерігають від активних фізичних навантажень і колективних дій - успіх принесуть тільки індивідуальні заняття. Прекрасний день для любові і романтичних пригод.

Лев

У цей день у Левів посилиться життєвий потенціал, особиста чарівність, інтуїція. Заняття творчістю або улюблене захоплення можуть привести до внутрішніх відкриттів або вказати на додаткове джерело заробітку. Бажано відправитися в гості або прийняти гостей у себе.

Діва

Зірки радять з обережністю ставитися до нових знайомств. Не рекомендується проявляти активність у професійній сфері діяльності - ваше прагнення до успіху будь-яку ціну в поєднанні з негативним ставленням до будь-яких форм панібратства можуть створити проблеми в спілкуванні з керівництвом.

Терези

День проходить під знаком душевної рівноваги і переходу на нове коло розвитку. Сприятливий день і для торгових угод, і для ризикованих заходів. Розраховуйте на друзів і впливових покровителів - вміння переконувати союзників у своїй правоті призведе до успіху.

Скорпіон

День відпочинку, включення космічної енергії любові, самозаглиблення, роздумів про пройдений шлях. Постарайтеся навести порядок в своїх емоціях і почуттях. 14 лютого події дня є віддзеркаленням вашої внутрішньої суті.

Стрілець

Життєвий потенціал на високому рівні, зростають сексуальність та інтуїція, однак незавершені справи, неприємна звістка або проблеми в особистому житті не дадуть вам сьогодні повноцінно відпочити. Постарайтеся провести цей день поза домом.

Козеріг

14 лютого може трапитися щось, що серйозно вплине на ваші справи або стан здоров'я. Розбіжності, впертість у відстоюванні своєї думки або небажання прислухатися до доводів партнера порушать рівновагу і довірчу обстановку.

Водолій

14 лютого слід уникати активних дій, невиправданого ризику, спокус. Цілком ймовірно, в цей день вас будуть оточувати загальний спокій і споглядальність. Проведіть день в колі сім'ї або з близькими друзями.

Риби

Будьте сьогодні уважні, роблячи покупки, - вірогідні обман або марна трата грошей. Слід також утриматися від поїздок на базар, від споживання м'ясної їжі і спиртних напоїв - можливе отруєння або розлад здоров'я. Постарайтеся провести більше часу на відкритому повітрі.

Нагадаємо, що астрологи розповіли, чого очікувати усім представникам знаків Зодіаку протягом 11-17 лютого.

Як повідомляв "Знай.ua", перед смертю відомий маг побачила долю всіх знаків Зодіаку в 2019.

Також "Знай.ua" писав, що астрологи назвали найбільш влюбливі знаки Зодіаку: з ними не побудуєш міцну сім'ю.