Еротичний гороскоп на 14 лютого Овен

Сьогодні еротика наздожене вас на роботі, особливо тому що вас збудить робоча обстановка. Однак можете і вдома організувати подібні умови.

Еротичний гороскоп на 14 лютого Телець

Сьогодні саме різноманітність стане збудливим фактором. Ось тільки чи подобаються такі експерименти вашому партнерові або він навіть проти спільних ванн.

Еротичний гороскоп на 14 лютого Близнюки

День просто жахливий для виконання еротичних мрій, але зате ви можете попрацювати над профілактикою ваших відносин і просто зробити дуже приємний подарунок коханій людині.

Еротичний гороскоп на 14 лютого Рак

Не бійтеся розповісти партнеру, які саме ласки вам подобаються, у нього не складеться погана думка. У сексі не місце сорому і засудженням, ваш партнер буде тільки радий.

Еротичний гороскоп на 14 лютого Лев

Сьогодні партнер зробить вам маленький, але дуже незвичайний інтимний подарунок, хоча від нього будь-який подарунок інтимного характеру - незвичайний. Однак вам він дуже сподобається.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Еротичний гороскоп на 14 лютого Діва

Сьогодні ви будете занадто сентиментальні і плаксиві, а найбільше ви будете жаліти себе недолюблених в цей день.

Еротичний гороскоп на 14 лютого Терези

Сьогодні вас дуже складно переконати у вашій сексуальності і привабливості як інтимного партнера. Але вам все ж доведеться повірити коханому, він вам не бреше.

Еротичний гороскоп на 14 лютого Скорпіон

В цей день вам доведеться дізнатися про те, що деяка особливість вашого тіла або вашої еротичної поведінки ніколи не подобалася вашому партнерові в інших його коханцях, однак в вас він це цінує і любить. Більш того, саме це його і збуджує.

Еротичний гороскоп на 14 лютого Стрілець

Сьогодні ви станете учнем, а предметом вивчення будуть нові трюки в ліжку. Сподіваємося вам подобається вчитися, тому що саме це допоможе вашим відносинам.

Еротичний гороскоп на 14 лютого Козеріг

Щоб знайти свого партнера, вам потрібно піти в місце де багато сміху, веселощів, задоволень і свята. Там і ви згадайте, що таке щастя.

Еротичний гороскоп на 14 лютого Водолій

Сьогоднішній день буде досить складним в плані любовних ігор. Ні, всі дії і ласки у вас будуть виходити на ура. Але після перших кроків, таки підуть набагато краще, залишилося тільки зважитися.

Еротичний гороскоп на 14 лютого Риби

Сьогодні ви будете в пошуку ідеалу чоловіка і в основному серед колег. Вся справа в тому, що ви зрозуміли, щоб знайти ідеального партнера, не обов'язково бігти за тридев’ять земель.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, пити чай або каву не виймаючи ложечку з чашки вважається поганим тоном. Однак крім цього існують прикмети, за якими потрібно обов'язково виймати ложку з чашки.

Знай.ua також повідомляв, що астрологи розповіли, в який день краще заглянути до парихмахеру в лютому.

Гороскоп на тиждень 11 лютого - 17 лютого 2019