Еротичний гороскоп на 17 лютого ОВЕН

В цей день астрологи радять Овнам не сидіти ввечері вдома на самоті, а неодмінно куди-небудь відправитися або покликати кого-небудь в гості. Вам потрібні нові враження.

Еротичний гороскоп на 17 лютого ТЕЛЕЦЬ

17 лютого Тельці будуть підозрювати протилежну стать у спробах спокусити їх. Опір буде тільки з почуття протиріччя, тому що насправді вам цього хочеться.

Еротичний гороскоп на 17 лютого БЛИЗНЮКИ

Близнюків настільки захопить ідея оновлення їх житла в цей день, що їх постійні перестановки захоплять і спальню. Вам захочеться обійтися без ліжка на якийсь час.

Еротичний гороскоп на 17 лютого РАК

17 лютого Ракам не варто розраховувати, що партнер захоче здійснювати подвиги. Весь тягар відповідальності вам доведеться звалити на свої плечі. Але один день можна і потерпіти.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Еротичний гороскоп на 17 лютого ЛЕВ

В цей день у Левів буде романтичний настрій. Краще всього, звичайно, для цієї мети підійде кімнатний фонтанчик з підсвічуванням, але якщо його немає, то придбайте звичайні свічки.

Еротичний гороскоп на 17 лютого ДІВА

17 лютого ваш секс буде настільки оригінальним, що автори книжок по сексології і творці Камасутри куснуть собі лікті від заздрощів: їм таке і в голову не приходило.

Еротичний гороскоп на 17 лютого ТЕРЕЗИ

В цей день Терезам захочеться ніжності і романтики. Тому відверті і безсоромні визнання швидше відштовхнуть вас, аніж будуть збуджувати. Для приманювання підійдуть квіти.

Еротичний гороскоп на 17 лютого СКОРПІОН

17 лютого Скорпіони відчують себе як у пеклі. Вас дуже якісно «підсмажать» і попередньо доведуть до кипіння. Зірки гарантують вам незабутню ніч.

Еротичний гороскоп на 17 лютого СТРІЛЕЦЬ

В цей день на вас чекають приємні звістки, пов'язані з еротичною сферою. Не виключено, що станеться те, чого ви давно і з нетерпінням чекали. Партнер принесе вам райську насолоду.

Еротичний гороскоп на 17 лютого КОЗЕРІГ

У Козерогів 18 лютого з'явиться можливість налагодити інтимні стосунки з партнером, заманивши його на прогулянку по провулках. Романтика занедбаних дворів вам точно допоможе.

Еротичний гороскоп на 17 лютого ВОДОЛІЙ

В цей день Водоліям не дуже пощастить. Ваш партнер не захоче розділити з вами ложе кохання. Вам доведеться укласти його спати і зайнятися задоволенням без сторонньої допомоги.

Еротичний гороскоп на 17 лютого РИБИ

17 лютого партнер здивує вас незвичайними бажаннями або діями, не поспішайте бити тривогу. Постарайтеся розслабитися і зрозуміти, чого саме він від вас хоче.