Листоноша на ім'я Пол Біч у вільний від роботи час захоплюється фотографією. Найбільше фотограф-любитель воліє знімати дику природу Англії. Коли чоловік відправляється на фотополювання, він частенько бере з собою телевик (оптику, яку зазвичай використовують для зйомки віддалених об'єктів).

Так ще в минулому році Пол бродив округою неподалік від свого будинку в Макклесфілді, пише Manchester Evening News.

Чоловік знімав різних птахів і помітив одну, яку особливо захотів сфотографувати. Це був маленький сичик. Листоноші вдалося зловити його в кадр, але відомим знімок став тільки зараз. Тому що розгледіти там сову-партизанку практично неможливо.

Пугач сидів на дереві і нікого не чіпав (як і належить пугачам), а до нього так підступно підкрався фотограф.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Пол виклав фотографію в соціальні мережі, і користувачі не відразу зрозуміли, що на зображенні присутня не тільки дерево. Дійсно, знайти пугача вкрай складно і спочатку здається, що його взагалі там немає. Але він є — спробуйте відшукати майстра маскування самотійно.

Тим, у кого не вийшло побачити сича або пішло на це занадто багато часу, не варто засмучуватися. Адже фотограф сам скаржився на те, що він дуже довго стежив за птахом, перш ніж йому вдалося зробити кадр.

"Я навмисно гуляв округою і намагався знайти пугача, що простіше сказати, ніж зробити. Як можна побачити на фотографії, він маленький і його складно помітити".

Також чоловік розповів, що кожен раз, коли він відводив погляд від птиці, та чомусь зовсім не хотіла сидіти як сич. Навпаки — сова виявилася вкрай активною і перелітала з місця на місце.

Зазначимо, пугач — широко поширений птах сімейства совиних, мешканець насамперед відкритих ландшафтів. Оселяється в малих і великих містах, сільській місцевості, степах, напівпустелях, пустелях, кам'янистих районах. Уникає гірських і холодних зон, де не може добувати їжу через глибокий сніг.

Нагадаємо, у мережі з'явилося забавне і захоплююче відео, від якого користувачі в захваті. На ньому зображено, як красивий яскравий папуга їде на велосипеді. Самостійно, без чиєїсь допомоги.

Як повідомляв портал "Знай.uа", фінський фотограф Оссі Саарінен вміє показати казкову сторону природи.

Також "Знай.uа" писав, біологи встановили, що мозок птахів, що живуть на океанічних островах, виявився набагато більше, ніж у тих, хто жив на материках.