Інтуїція – це в першу чергу "властивість несвідомого". Деякі, більш чутливі люди, здатні бути з нею в постійному контакті, інші покладаються виключно на логіку, а й вони здатні розвинути відчуття ситуацій. Втім, вашу здатність до "шостого чуття" можна легко визначити за знаком Зодіаку.

Стрілець

На жаль, ви - далеко не екстрасенс! Стрільці настільки недалекоглядні, що постійно "наступають на одні й ті ж граблі".

Телець

Дещо приземлений знак, такі люди частіше звертають увагу на найдрібніші деталі, які інші зазвичай не беруть до уваги.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Водолій

Як не дивно, медитативний і рефлексивний характер Водолія не сприяє інтуїтивному розумінню речей. Цей знак дуже закритий всередині себе, щоб мати можливість випробувати якісь незвичайні почуття.

Близнюки

Екстрасенсорні здібності у Близнюків присутні, але частіше за все вони залишаються незатребуваними через те, що люди цього знаку постійно відволікаються.

Лев

Досить сильні у психологічному плані особистості, але вся проблема в тому, що ваше "его" набагато сильніше, ніж інтуїція. Левам потрібно вчитися довіряти своїм інстинктам і не "перегнути палицю" у здогадках.

Терези

Терезам притаманно бути надмірно інтуїтивними щодо інших, але абсолютно неосвічені по відношенню до себе. Цей знак настільки практичний, що рідко довіряє своїм передчуттям. Але як показує практика – даремно.

Овен

Овни прагнуть скоріше забути про минуле, не впевнені в тому, що відбувається зараз, але чудові в прогнозуванні того, що буде з ними далі. Їх проблемою є те, що вони краще прогнозують своє майбутнє, ніж усвідомлюють власні почуття "тут і зараз".

Козеріг

Трапляються проблиски інтуїтивного бачення ситуації, але вони схильні вважати це не даром, а проявом якогось психічного захворювання. Вони рідко розповідають про свої бачення, побоюючись, що їх назвуть божевільними.

Діва

Тісний зв'язок з природою, яка наділяє його сильними інтуїтивними здібностями. Єдиним недоліком Дів є те, що іноді вони дозволяють логіці заплутувати свої почуття.

Скорпіон

Найбільш неперевершений знак за вмінням вгадувати мотиви інших, але, на жаль, Скорпіони рідко можуть передбачити, що чекає на них самих. Їх основна здатність полягає в тому, що вони завжди в курсі, коли в них хтось закохується.

Риби

Дуже рідкісний дар - вони бачать загальну картину того, що відбувається. Вони не тільки знають, що думають інші люди, а й розуміють, чому ті мислять подібним чином, ви мрієте хоч ненадовго "відключити" свій дар.

Рак

Зчитує почуття і емоції людей так, немов розкладає карти Таро. Надчутливість і розвинена емпатія дозволяють вам бачити саму суть будь-якої ситуації, справжній екстрасенс.

Дивіться: Інтуїція - дар чи здібність, яку можна розвинути?

Нагадаємо, астрологи поділилися точним гороскопом на тиждень.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Землю несеться астероїд жахливих габаритів. Також "Знай.ua" писав, названо найгірших керівників за знаком Зодіаку.