Страшна загроза нависла над планетою Земля, і врятувати нас з вами може тільки диво. Все серйозно – попередили про небезпеку не провісники, не уфологи, від яких вже хочеться відмахнутися і посміятися. Мовляв, скільки разів ви нам пророкували кінець світу – і не збулося. Офіційне попередження надійшло від американського національного космічного агентства NASA, передає Диалог.UA.

За даними дослідників, до Землі стрімко наближається величезний астероїд 2013 MD8. Його розмір – 85 метрів, однак швидкість його наближення і дальність, з якої прилетить небесне тіло, змушує експертів здригнутися від жаху.

Варто обмовитися, що наближення астероїда – не гарантований апокаліпсис, але серйозна небезпека для Землян.

Вчені NASA попередили, що наближається астероїд – потенційна загроза для землян. За попередніми даними, астероїд 2013 MD8 повинен підійти до нашої планети на максимально близьку відстань 19 лютого. Станеться це у другій половині майбутнього вівторка. Вчені завмерли в очікуванні і заявили, що, якщо 2013 MD8 хоча б трохи змінить свою траєкторію руху, то катастрофи точно не уникнути. Експерти також відзначили, що MD8 – це приклад "навколоземного об'єкта" (NEO), що представляє собою астероїд або комета на траєкторії, яка з'являється в орбіті Землі. Нерідко NEO знаходяться на небезпечній відстані від Землі, але вкрай рідко вони потрапляють на планету.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ще одна зірка-вбивця наближається до Землі: Нібіру здасться казкою.

Очевидець побачив Немезиду, саме вона за останні 250 мільйонів років не раз призводила до апокаліпсису на нашій планеті. І тепер Немезида, а не Нібіру, взяла курс на Землю, щоб вкотре знищити все живе на ній. Тому кінець світу - неминучий, передає "Диалог.UA".

Як відомо, це зняв росіянин під час польоту. Куля була чітко видно, і ніщо не могло перешкодити спостереженнями. Після публікації кадрів багато експертів і очевидці думали, що чоловік зафіксував планету-вбивцю.

Але тепер експерти говорять зворотне, пасажир літака зняв не смертоносну планету, а її апокаліптичну конкурентку – зірку Немезиду.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: уфологи виявили в Антарктиді 70-метровий НЛО. Об'єкт може бути інопланетної тарілкою

Читайте також: Земля може стати жертвою чорної діри, вибратися не вдасться нічому живому. Якщо планета потрапить під вплив гамма-випромінювань, відбудуться незворотні руйнування

Як повідомлялося, NASA змоделювало удар гігантського астероїда: нас чекає справжній апокаліпсис