Очевидець побачив Немезіду, саме вона за останні 250 мільйонів років не раз призводила до апокаліпсису на нашій планеті. І тепер Немезіда, а не Нібіру, взяла курс на Землю, щоб вкотре знищити все живе на ній. Тому кінець світу - неминучий, передає "Диалог.UA".

В Мережі нещодавно виклали кадри, де зображений яскравий об'єкт прямо над Сонцем.

Як відомо, це зняв росіянин під час польоту. Кулю було чітко видно, і ніщо не могло перешкодити спостереженнями. Після публікації кадрів багато експертів і очевидців думали, що чоловік зафіксував планету-вбивцю.

Але тепер експерти говорять зворотне, пасажир літака зняв не смертоносну планету, а її апокаліптичну конкурентку – зірку Немезиду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Зараз ця одна з найбільш обговорюваних новин у наукових колах і серед альтернативних вчених. Немезіда, як пояснюють експерти, це гіпотетична зірка (червоний, білий або коричневий карлик). Вона обертається навколо Сонця. Вчені заявили, що саме Немезіда викликає масове вимирання біологічних видів на Землі.

Дослідники поділилися, що в результаті проведених експертиз вони прийшли до приголомшливих висновків. За останні 250 мільйонів років відбулося 12 масових вимирань з чітким інтервалом. Астрономи впевнені, що в цьому винна саме Немезіда, яка з кожним своїм наближенням до Землі влаштовує на нашій планеті пекло в реальному його розумінні. За словами експертів, розміри Немезіди шокують – радіус її перевищує в 10 разів радіус Сонця.

Тому знищити життя на нашій планеті їй буде не важко. Конспірологи все частіше стали відзначати, що Немезіда, а не руйнівна Нібіру, становить головну небезпеку для Землі. Їх підтримують вчені. Вони нагадують, що Немезида, володіючи величезними розмірами, вже починає розривати Землю на частини, нахиливши нашу планету і змінивши її магнітні поля.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: уфологи виявили в Антарктиді 70-метровий НЛО. Об'єкт може бути інопланетної тарілкою

Читайте також: Земля може стати жертвою чорної діри, вибратися не вдасться нічому живому. Якщо планета потрапить під вплив гамма-випромінювань, відбудуться незворотні руйнування

Як повідомлялося, NASA змоделювало удар гігантського астероїда: нас чекає справжній апокаліпсис