Ізраїльський уфолог Юваль Овладия висловив свою стурбованість природними катаклізмами. За його словами, це може бути пов'язано з наближенням планети-вбивці Нібіру. Свій прогноз вчений озвучив у відеоролику на Youtube.

За словами Юваль оволодівши,

«Нібіру зруйнує все божевілля, яке ми створили, щоб підготувати нас до наступної великої епохи».

Експерт запевняє, що Нібіру знищить абсолютно всі країни, крім однієї - Ізраїлю. "Земля обітована" залишиться недоторканою. За його словами, Ізраїль стане єдиним безпечним місцем. Про це повідомив портал "Politeka".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Протягом сотень років Ізраїль був зруйнований та спустошений. Але зараз у нас з'явився райський сад, бо час наближається », - заявив конспіролог.

Автор ролика закликав всіх євреїв планети повертатися на Батьківщину, щоб знайти порятунок. На доказ свого передбачення Овладий привів рядки з Біблії. На його думку, існування планети Нібіру було доведено в пророцтві Валаама.

Вважається, що орбіта загадкової планети перетинає Сонячну систему кожні 3600 років, що викликає бурю катаклізмів на Землі. Багато з уфологів впевнені, що зустріч Нібіру із Землею має відбутися найближчим часом.

Раніше уфологи висловилися також про знищення планети-вбивці. Вночі 22 грудня в зоряному небі помітили загадкову червону спалах, яку пов'язали з вибухом Нібіру.

Уфологи стверджують, що Нібіру вибухнула не сама по собі - виразно точно в цьому винне NASA. Саме знищення планети-вбивці було справжньою метою програми Mars InSight, впевнені конспірології.

Ну а провідний британський космолог, астрофізик і політик Мартін Рис розповів, які фактори роблять все більш реальною небезпеку глобальної катастрофи. Дослідник відзначає, що тепер технології здатні досягти тих висот, про які ми раніше тільки мріяли.

Поки наука набирає обертів значно швидше культури, що може загрожувати людству сумними наслідками, Мартін Рис впевнений, що запускати ракети в космос або розвивати нову енергетику під силу не тільки державам. Різні компанії діють в своїх інтересах і погодяться стримати свої апетити тільки на тлі скандалу, який буде означати, що кінець вже зовсім поруч.

Також "Знай.ua" писав: "Інопланетяни 3500 років тому відвідували Єгипет: вчені оприлюднили документ".

Крім того, "Знай.ua" писав: "Таємниці Великого Сфінкса Гізи, над яким археологи ламають голови не одне століття"

Ще "Знай.ua" писав: "5 найважливіших археологічних відкриттів, які змусили переглянути історію"