Гороскоп на 19 лютого Овен

Єдине, чим ви можете зайняти руки сьогодні – зайнятися домашніми клопотами. Для решти, а особливо для нових справ, цей день не підходить.

Гороскоп на 19 лютого Телець

Сьогодні ви будете досить дивно себе почувати і не зможете вирішувати навіть найпростіші питання. Не варто нервувати, можна покластися на близьких.

Гороскоп на 19 лютого Близнюки

Постарайтеся бути обережнішими, коли будете випускати назовні енергію всередині вас. Таким чином ви можете накоїти багато дурниць.

Гороскоп на 19 лютого Рак

Сьогодні почуття міри у вас відсутнє. Чогось вам буде дуже багато. Будьте обережніші зі способами отримання задоволень.

Гороскоп на 19 лютого Лев

Ви витрачаєте занадто багато часу й енергії на чужі справи. Повірте, не вся ваша доброта окупиться. Варто подумати і про себе.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Гороскоп на 19 лютого Діва

Чим більш енергійно почнеться ваш день, тим більше він вам сподобається. Ви сьогодні не створені для пасивного відпочинку.

Гороскоп на 19 лютого Терези

У вас сьогодні будуть подвійні почуття. Вам надзвичайно буде хотітися розслабитися, але в той же час у вас багато енергії, яку потрібно кудись використовувати.

Гороскоп на 19 лютого Скорпіон

Сьогодні над вами посміються, і, чим більш болісно ви це сприймете, тим більше задоволення доставите тому, хто сміється. Навіщо ж його так радувати?

Гороскоп на 19 лютого Стрілець

Не намагайтеся приховувати що-небудь від рідних, у вас все одно не вийде, та й скривдите їх. Краще приготуйте смачну вечерю і поговоріть по душам.

Гороскоп на 19 лютого Козеріг

Через звичку до мінімального комфорту день не буде ідеальним, тому що вам навіть присісти ніколи буде. Готуйтеся до насиченого дня.

Гороскоп на 19 лютого Водолій

Якщо хочете чогось новенького, то варто піти в ресторан і спробувати щось нове. Цього буде достатньо, а спосіб найбільш дешевий і безболісний.

Гороскоп на 19 лютого Риби

Якщо ви бажаєте виступити соло, підберіть місце і час правильно. Буде дуже прикро, якщо ваш виступ пройде непоміченим.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадаємо, до Верховної Ради України подали законопроект, який передбачає поповнення вихідних днів. Не поспішайте радіти, насправді мало що змінилося.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень з 18 по 24 лютого 2019 року на картах ТАРО