Еротичний гороскоп на 19 лютого Овен

Сьогодні вам потрібно зупинитися і зменшити свій запал. Сексуальний голод не варто тамувати повністю, щоб взагалі відбило бажання.

Еротичний гороскоп на 19 лютого Телець

Сьогодні ви будете сміливіше звичайного, але далеко не заходьте, особливо якщо у вас зараз перше побачення або одне з перших. Не варто поспішати, інакше все може закінчитися не найприємнішим чином.

Еротичний гороскоп на 19 лютого Близнюки

У спробах заснути ви будете так довго крутитися і притискатися до партнера, що він все ж дасть вам снодійне у вигляді хорошого сексу, але вже ближче до ранку.

Еротичний гороскоп на 19 лютого Рак

Сьогодні ви зрозумієте, що вашим відносинам бракує культурних заходів і тільки після подібних прогулянок у них знову з'явиться достатня іскра, яка зробить ночі тепліше.

Еротичний гороскоп на 19 лютого Лев

Сьогоднішній день буде багатим на тілесні відчуття, а щоб розігріти свого партнера, зателефонуйте йому вдень і розкажіть про всі ваші плани.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Еротичний гороскоп на 19 лютого Діва

Сьогодні можете слідкувати за своїм партнером скільки завгодно, тому що в ліжку він буде максимально чесний. Ніякого пилу в очах і приворства.

Еротичний гороскоп на 19 лютого Терези

Зірки не радять пускати сьогодні в хід важку артилерію. Навпаки, чим м'якіше будуть ласки, тим приємніше вони виявляться, можете навіть використовувати для цього пір'я.

Еротичний гороскоп на 19 лютого Скорпіон

У Скорпіонів очікується досить спокійний і сприятливий для їхньої психіки день, і почасти тому, що і на любовних фронтах у них тиша та благодать. Ваш обранець напевно вас чимось порадує.

Еротичний гороскоп на 19 лютого Стрілець

Ви вже звикли отримувати те, що хочете, навіть якщо цього не хочеться іншим. Але, щоб система не дала збій, варто почати дотримуватися дієти і не перебивати апетит фаст-фудом.

Еротичний гороскоп на 19 лютого Козеріг

Сьогодні вашому партнерові може захотітися купити нову білизну, а щоб дізнатися про ваші уподобання, він може почати задавати безліч питань про фасони, мереживо і так далі.

Еротичний гороскоп на 19 лютого Водолій

Сьогодні ви відчуєте сексуальне тяжіння до сторонньої людини, це може бути навіть випадковий попутник в автобусі або колега по роботі.

Еротичний гороскоп на 19 лютого Риби

Використовуйте ніжні промінчики сонця, що пробиваються у вікно зранку для свого натхнення і також ніжно дійте вранці з партнером. Це буде один з найприємніших моментів у вашому спільному житті.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадаємо, до Верховної Ради України подали законопроект, який передбачає поповнення вихідних днів. Не поспішайте радіти, насправді мало що змінилося.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень з 18 по 24 лютого 2019 року на картах ТАРО