Цілком імовірно, що наша планета скоро перетвориться на місце проживання одиноких представниць прекрасної статі.

Всьому виною таємнича планета під назвою Нібіру. Спочатку експерти та дослідники космосу повідомили, що планета Х може зіткнутися з Землею, і ця подія буде мати трагічні наслідки.

В мережі нещодавно з'явилася нова версія – атака інопланетян. Уфологи з різних куточків світу говорять про те, що до нашої планети наближається небесне тіло. Відстань між цим тілом і Землею стрімко скорочується. А це збільшує шанси нападу прибульців з планети Х.

Експерти припустили, що війна між людьми і гуманоїдами розпочнеться вже зовсім скоро. Чоловіки вирушають на війну 23 лютого. А жінкам доведеться відзначати свято в гордій самоті. 8 березня представниці прекрасної статі втратять підтримки сильної половини людства.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Психологи поділилися кількома порадами, які допоможуть подолати самотність. Головне – це не впадати у відчай. Не варто зациклюватися на любовних стосунках. У світі є ще безліч чудових речей, якими можна насолодитися. Відвідуйте музеї, театри, галереї, сходіть в кіно. Відволіктися від самотності допомагає читання цікавої літератури. Якщо ви віддаєте перевагу знімати стрес за допомогою шопінгу, вам варто відправитися за покупками. Придбайте що-небудь для себе.

Повністю зануритися в роботу, щоб у вас не було часу сумувати. Трудотерапія повинна допомогти. Творчим особистостям варто спробувати описати свої емоції за допомогою творів або малювання. Також можна поласувати солодощами або улюбленою стравою.

Війна з прибульцями з Нібіру або з будь-якими іншими ворогами рано чи пізно закінчиться. Важливо не втрачати надію і не падати духом.

Раніше "Знай.uа" писав: до Землі наближається астерод жахливих габаритів

Читайте також: зірка смерті Нібіру поглине Землю

Як повідомлялося, відчайдушні жителі Канади створюють незвичайні зачіски в екстремальних умовах