Українські чиновники – об'єкт постійних насмішок і численні знімки і відео їх "тяжкої праці" гуляють просторами інтернету. Винуватцями обговорень стають, здебільшого, обранці в містах, але їм є у кого вчитися – народні депутати задають тон своїми захоплюючими заняттями в стінах Верховної Ради. І незважаючи на те, що від сміху при перегляді подібного роду матеріалів втриматися важко, все ж українці усвідомлюють, хто саме керує містами і країною і до чого в результаті це може призвести.

Винуватцем останнього обговорення в мережі став чиновник, який проживає у Кропивницькому – він осоромився, коли був пійманий за переглядом порно на телефоні, про що повідомляють Факти.

Як стало відомо, у понеділок, 18 лютого, на апаратній нараді, яка проходила в обладміністрації Кропивницького, директор підприємства «Кіровоградський облавтодор» Андрій Рудник потрапив у досить делікатну ситуацію, яка не вислизнула від уваги навколишніх. Вся справа в тому, що прямо під час проведення наради на його телефоні включилося відео з характерними для порно звуками. І хоча він зумів вимкнути його досить швидко, по обличчям присутніх нескладно здогадатися про їхню думку з цього приводу. Крім того, конфуз горе-чиновника був відображений на відео.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що вчені з'ясували, які з знаків Зодіаку володіють найбільш розвиненою інтуїцією. В результаті у них виходить краще справлятися зі складними завданнями, робити правильні висновки і приймати правильні рішення в певних ситуаціях.

Як повідомляв портал "Знай.uа": не так давно на території тимчасово окупованого Донецька чулися вибухи, що, як передбачається, стало результатом внутрішніх розборок у терористичному формуванні. Як повідомили українські силовики, Україна до даних подій ніякого відношення не має, і вони є черговою провокацією російських окупантів.

Також "Знай.uа" писав, що перший місяць весни подарує українцям кілька вихідних днів, яких у сумі буде 11. Їх цілком вистачить для проведення часу з сім'єю або друзями.