Останнім часом різні експерти діляться страхітливими теоріями про наближення кінця світу. Його причиною можуть стати Третя світова війна, природні катаклізми, спалах на сонці, зіткнення з Планетою Х і навіть вторгнення інопланетян.

Чоловік на ім'я Пол Макгуайр – відомий експерт Біблії з США. Він повідомив на своєму сайті про те, що знайшов пророцтво про кінець світу в Святому письмі. Його причиною стане Третя світова війна, яка може настати дуже скоро.

За його словами, Земля вже зараз б'ється в конвульсіях від стихійних лих, економічного хаосу і нестабільної погоди. Частота і кількість вивержень вулканів, цунамі, землетрусів та інших катаклізмів будуть тільки збільшуватися в найближчі тридцять років. Але апокаліпсис може наступити й раніше.

Пол розповів:

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Все це відбувається, і тоді приходить кінець. І цей кінець, звичайно ж, є поверненням на планету Земля Христа, щоб відновити рай. Я не можу назвати вам точну дату, коли це станеться. Але ми з блискавичною швидкістю рухаємося до цього терміну".

Варто відзначити, що причиною прийдешнього кінця світу стане Третя світова війна, яка буде спровокована геополітичною напруженістю і досягнутої свого апогею.

Теоретик заявив:

"У Єзекіїля 38 у нас війна Гога і Магога, де Іран і Росія об'єднуються для вторгнення в Ізраїль. Ми знаходимося саме в тому часі, який передбачали пророки. Це було написано тисячі років тому. Сучасні жителі планети навіть здогадуються про те, де це може статися, особливо з реалізацією цього щита НАТО, націленого на Росію".

Гог і Магог – це назви народів в авраамічною есхатології. Вони підуть війною на народ Божий, але будуть знищені вогнем з неба. Ці назви згадуються в описі їх нашестя на місто святих по закінченню тисячолітнього царства.

Експерт з Біблії припускає, що апокаліпсис настане, коли одна зі світових наддержав підірве на нестабільному Близькому Сході ядерний заряд.

Маггуайр також розповів про біблійних пророцтвах і сильних стихійних лихах, які поширюються по всій планеті. Землю чекають потужні землетруси і падіння трьох астероїдів до повернення на Землю Ісуса.

"Знай.uа" вже писав: звалився 5000-річний дуб Авраама, пророцтво про Кінець світу збувається

Як повідомлялося, на Землю лине зірка в мільйони разів яскравіша за Сонце

Нагадаємо: астроном повідомив справжню причину апокаліпсису