Весна - час оновлення енергетики. Дуже важливо правильно завершити зиму та підготуватися до весни.

Стихія Води

Астрологи рекомендують прислухатися до своїх бажань, бути уважними до свого самопочуття. Ваша інтуїція стане кращим порадником у ваших справах.

Рак. Представники цього знаку Зодіаку найскладніше переживатимуть зміну пори року. Ви можете стикнутися з перевтомою. Щоб запобігти цьому, оточіть себе близькими людьми та більше часу приділяйте улюбленим заняттям.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Скорпіон. Ви можете відчути ностальгію за теплими днями й пустити усі свої справи плити за течією. Постарайтесь знайти нове цікаве хобі або займіться самоосвітою.

Риби. Завершуйте старі справи взимку - поверніть борги, завершіть розпочаті проекти. У кінці зими краще не відпочивати, адже як ви проведете лютий, такою буде і весна.

Стихія Землі

На представниках стихії Землі прихід весни ніяк не відіб'ється. Не бійтеся змін - фортуна не залишить вас у біді.

Тілець. Щоб місяць пройшов вдало, потрібно працювати над собою. Не бійтеся братися за нові справи - Всесвіт забезпечить перемогами. А від відпустки краще відмовитись.

Діва. Представники знаку дуже цілеспрямовані, проте в останній місяць може знизитись продуктивність. Знайдіть джерело енергії та позитивних емоцій, інакше нав'язливі думки не даватимуть спокою.

Козеріг. Правильно завершити зиму вам допоможе здоровий егоїзм та віра у краще. Ваша активність зросте. Останній місяць зими присвятіть самореалізації та заробітку.

Стихія Повітря

Представники стихії завжди раді змінам. Вони філософськи відносяться до життя, і навіть до зміни пори року. Для них це завжди можливість змінити своє життя на краще та початок чогось нового.

Близнюки. Ви будете дуже активними, але це може призвести до поспіху та легковажності. Краще напишіть список справ та притримуйтесь плану. Період вдалий для творчого прориву, кохання.

Терези. У кінці місяця не має бути серйозних проблем. Очікуйте приплив життєвої сили, але не чекайте динаміки - місяць буде спокійнй. Кінець зими принесе завершення проблем та початок нового життя.

Водолій. Уже в лютому ваші думки будуть зайняті новими ідеями, підготовкою до весни. Сила слова і думки допоможуть досягти успіху і на роботі, і в коханні. Від зимової хандри врятує активний відпочинок та друзі.

Стихія Вогню

Стихія Вогню вдало поєднується з приходом весни, тож представники відповідних знакйів Зодіаку відчуватимуть піднесення.

Овен. У вас буде продуктивний місяць. Проявляйте ініціативу як на роботі, так і в любовних справах. Нові ідеї краще реалізовуйте одразу.

Лев. Кінець зими принесе багато вдачі. На першому плані будуть любов, робота, гроші. Любовні невдачі компенсуються новими перемогами. Не бійтеся труднощів - ви зможете їх подолати.

Стрілець. Першу половину лютого краще витратити на рутинну роботу. Зараз найбільш вдалий час для відновлення особистої енергетики й для покращення здоров'я. З'явиться впевненість у собі та нові сили.

Нагадаємо, яким знакам Зодіаку не потрібні серйозні стосунки.

Як повідомляв Знай.ua: поради для кожного знака Зодіаку допоможуть у будь-якій ситуації.

Також Знай.ua писав, що логіка не потрібна: знаки Зодіаку з наймогутнішою інтуїцією.