Експерти не виключають, що 23 лютого може стати останнім днем для Землі і всього людства. Вбивча планета Нібіру може влаштувати справжній апокаліпсис.

Дослідники NASA стверджують, що навіть якщо Нібіру, яка стрімко наближається до Землі, несуттєво змінить свою траєкторію, кінця світу уникнути не вдасться. На Землі настане справжнє пекло. Експерти вважають, що почнеться жорстока кривава баня.

Такі висновки вчені зробили, отримавши унікальний знімок, який шокував абсолютно всіх. Вони впевнені, що на зображенні – та сама нещадна Планета Х. Конспірологи вважають, що це не може свідчити про щось хороше. Інформація про Зірку смерті, яка стрімко поширюється по світу, несе в собі лише негатив, і його досить багато.

Чутки про наближення Нібіру до нашої планеті з'явилися вже давно. Альтернативні вчені переконані, що судний день настане вже завтра – 23 лютого.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

За останні 2 місяці Нібіру, яка мандрує по Сонячній системі кілька разів затуляла Місяць і Сонце. За це дослідники дали смертоносній планеті нове прізвисько – Чорне Сонце Нібіру.

Експерти б'ють на сполох, адже вони вважають, що таємнича планета підібралася до Землі на небезпечну відстань, і вона може завдати смертельний удар, який знищить абсолютно все. Вчені відзначили, що наближення Планети Х може істотно вплинути на магму Землі. Це стане причиною масових вивержень вулканів, у тому числі, і одного з найбільш небезпечних – Єллоустонського. В результаті відбудеться разреживание атмосфери, і основна маса кисню в повітрі просто згорить.

Величезна кількість тепла і попелу зробить процес дихання планети стане неможливим, і Сонце закриється на багато років.

Саме тому до знімка з Чорним Сонцем вчені і поставилися настільки серйозно. До завтрашнього дня, 23 лютого, прикута увага практично всього офіційного та альтернативного наукового світу.

"Знай.uа" писав: Нібіру влаштує Землі справжнє пекло

Читайте також: Нібіру побачили в 5 країнах

Нагадаємо: прибульці з Нібіру створять на Камчатці базу для захоплення Землі