Послідовники відомого уфолога Стіва Уоринга висунули теорію про те, що Земля вже давно не існує, а пророцтво племені Майя про кінець світу в 2012 році насправді збулося. По нашій планеті прокотилася хвиля жахливих катаклізмів у вигляді глобального повені, безлічі пожеж у Північній Америці, урагану Сенді, землетрусів на Близькому Сході і в Азії. Це тільки мала частина того, що пережила Земля 7 років тому. Якщо вірити теорії, то вона все ж не пережила.

Конспірологи вважають, що таємнича планета Нібіру виконала свою місію і знищила Землю. А людство зараз живе в паралельному Всесвіті. Можливий і такий варіант, що люди знаходяться в спеціальній лабораторії під куполом, яку створили прибульці з метою проведення серії експериментів. Експерти знайшли кілька доказів. Стенлі Макферсон з командою американських уфологів зафіксували масштабний збій у глобальній павутині, який стався 12 грудня 2012 року. Після цього всі продовжила працювати у звичному режимі. Але кілька тисяч користувачів з Північної Кароліни розповіли, що у них збився годинник, навіть електронний. Час таємничим чином скакнув на півтори хвилини вперед.

Підтвердженням теорії уфологів є також те, що 500 мешканців Онтаріо, Канада, одночасно написали про нічному кошмарі – їм наснилося страхітливе руйнування Землі, причиною якого став масштабний вибух. Люди описали сон в ідентичних деталях. Між собою вони не знайомі, у них немає нічого загального, крім місця проживання.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дослідники припустили, що півтори хвилини знадобилися інопланетянам для евакуації землян з вмираючої Блакитної планети. Вони перемістили їх у таємничу лабораторію з аналогічними умовами. А кошмарний сон приснився людям, які перебували максимально близько до місця контакту Нібіру з Землею. Іншим жителям планети стерли пам'ять.

"Знай.uа" вже писав: біблійне пророцтво про кінець світу збувається

Читайте також: астроном повідомив справжню причину апокаліпсису

Нагадаємо: Нібіру влаштує Землі справжнє пекло