Астрологи переконані, що деякі знаки Зодіаку з народження вміють краще проявляти свої почуття і цілуватися. Дорослі представники цих знаків вкладають всю душу в поцілунок і партнер це відчуває.

ОВЕН в поцілунку пристрасний і напористий. Вони ініціативні і в момент поцілунку відкривають іншій людині свою душу.

ТЕЛЬЦІ є майстрами чуттєвих задоволень. Це стосується і поцілунків. Вони готові відкривати курси і записувати навчальні відео з мистецтва поцілунку. Найбільш технічно підкований знак Зодіаку. Вони вкладають в них все те, що не виходить передати словами.

РАКИ цілують тільки по любові. Закоханість Раку проявляється також у дотиках і обіймах. Така чуттєвість компенсує недосконалу техніку, адже вони поцілунком вони здатні висловити цілу гаму емоцій.

Популярні новини зараз
Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

ЛЕВИ цілуються чудово, адже мають головну мету – вразити партнера. Раз вже такий чудовий Лев звернув на людину увагу, то це треба якось продемонструвати, щоб він зрозумів. І розуміють, прямо з перших хвилин подібного спілкування. І жадають повторення. А Леви і самі не проти – фізичні задоволення дуже багато значать для них.

СКОРПІОНИ пристрасні, але цілуються тільки з тими, з ким у них справжня зв'язок. І потрібно все зробити в кращому вигляді. Тому бездоганна і ретельно відпрацьована техніка вдало поєднуються з щирими почуттями.

СТРІЛЬЦІ дуже легкі. З ними просто спілкуватися на всіх рівнях, в тому числі і при поцілунку. Вони не задумуються про те, що роблять і просто віддаються волі почуттів, а це ураган емоцій захоплює не тільки їх самих, але й партнера. Їм не важливо, яке враження вони справляють на оточуючих.

Нагадаємо, доленосні рішення і зустрічі: цим знакам Зодіаку пощастить у лютому. Для деяких знаків Зодіаку настає період змін.

Як повідомляв Знай. ua, перед смертю відомий маг побачила долю всіх знаків Зодіаку в 2019.

Знай. ua писав, що астрологи назвали найбільш влюбливі знаки Зодіаку: з ними не побудуєш міцну сім'ю. Ці знаки Зодіаку змінюють коханих, як рукавички.