Куди не глянь, скрізь Кардаш'яни. Вони люблять підкидати дров в плітки і чутки, які ходять навколо їх сім'ї. Не виникало б жодних запитань, якщо б дорослі потішалися такою "гідною" популярністю, але вони вплутують сюди своїх дітей теж.

Зовсім нещодавно вийшов новий номер глянцевого журналу WWD про моду і красу. Публіка була шокована, коли на обкладинці красувалася не знаменитість шоубізу, фотомодель або співачка, а старша дочка Кардаш'янів. Норт Вест - дочка Кім Кардаш'ян-Вест і Каньє Веста зручно всілася на обкладинці журналу. Тільки нещодавно фанати раділи за маленьку Кардаш'ян в її високих досягненнях у сфері співу, як раптом Норт вирішила піти по стопах своєї і без того зіркової матусі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

" Її почуття до моди суперечить її віку, як і прагнення до вишуканого макіяжу ",- саме так був підписаний знімок глянцю на сторінців Instagram.

На знімку Норт Вест позує в помаранчевій сукні з органзи і в яскравих блискучих черевиках. На шиї у неї красується величезний бант, а очі підведені в тон яскраво-жовтогарячими стрілками.

Всупереч такій появі, це не перший досвід в житті Норт в якості моделі. Не так давно дочка Кім і Каньє Вест вийшла на справжній подіум. Вона дефілювала на дитячому шоу LOL-surprise.

Норт була одягнена зовсім не по-дитячому. На ній красувався яскраво-рожевий лаковий костюм з косухи і спідниці. Під низом у неї був укорочений чорний топ на блискавці. В тон топа у дівчинки були масивні окуляри з темними лінзами, а також лакова сумка в стилі барсетки та сліпони під білі шкарпетки.

Не віриться, що 5-річна дівчинка вже має власну обкладинку відомого глянцю.

Нагадаємо, раніше писав про одну з сестер Дженер. Кайлі, авторка власної лінійки косметики "Kylie cosmetics" розсмішила своїх фоловерів в Instagram кумендним зовнішнім виглядом. Користувачі порівняли Кайлі з волохатим абажуром.


Також "Знай.ua" повідомляв про гарячу Надю Дорофєєву з групи "Час і Скло" та нову глянцеву обкладинку від Cosmopolitan .


Раніше "Знай.ua" інформував про грузинського холостяка, який з обкладинки журналу підкорює серця.