Деякі сни називають віщими і це не просто так. Вони можуть розповісти про внутрішніх переживаниях і звернути увагу на ті моменти, які нам намагається донести нашу підсвідомість. Дізнайтеся, які символи у снах не можна ігнорувати.

Левітація.

Сни, в яких ви, здається, літаєте, означають, що ви боретеся за досягнення своїх амбіцій. Після таких снів ми прокидаємося з почуттям свободи і з упевненістю, що ми зможемо досягти всього, що запланували.

Водоспад.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Вода у сні зазвичай вказують на певний статус розуму. Вода символізує чистоту і невинність. Водоспади уві сні – добрий знак, це означає, що нас чекають нові починання, і ми з ними впораємося.

Якщо ви стикаєтеся з водоспадом у сні, задайте собі ці три питання: маленький або великий водоспад? До нього є перешкоди? Водоспад у закритих джунглях чи на прекрасному пляжі?

Зуби.

Якщо вам снилося, що вам потрібно вставити зуб, це означає, що ви тримаєте в собі і ніяк не можете відпустити. Якщо вам сниться, що у вас ламаються зуби або карієс, це означає, що ви сповнені страху і занепокоєння.

Якщо вам хтось уві сні вибив зуб, це означає, що ви зустрічаєтеся зі стресовою ситуацією в житті: нова робота, відсутність щастя у відносинах, брехня, які ви хочете приховати.

Смерть.

Сни, в яких хтось помирає, дуже поширені. Незалежно від того, як болісно це звучить, смерть символізує кінець якійсь ситуації.

Це може бути смерть чогось, що отруює наше життя, наприклад, наше власне его, неспокій, страх, нав'язливі ідеї.

Смерть уві сні також може означати, що з нашими емоціями відбуваються реальні зміни. Поки одні емоції згасають, інші народжуються.

Вогонь.

Вогонь має кілька значень. Якщо вам сниться вогонь на відстані, це означає, що у вас є можливість змінити своє життя; якщо уві сні ви граєте з вогнем, це означає, що ви залучені в ризиковані ситуації.

Нагадаємодитина починає жити окремо: поради, які допоможуть батькам не впасти у відчай. Болючий синдром спорожнілого гнізда".

Як повідомляв Знай. ua, як знизити артеріальний тиск без таблеток. Про цілющі властивості чорниці.

Знай. ua писав, що 8 порад, як забути про втому і почати висипатися. Тренер сну заявив, що розмір має значення.