Гороскоп на 24 лютого ОВЕН

В цей день до Овнів прийде натхнення, однак для самореалізації доведеться провети якийсь час на самоті. Можливо, в ваші двері постукають друзі чи запросять вас до себе в гості.

Гороскоп на 24 лютого ТЕЛЕЦЬ

24 лютого Тельцям доведеться докласти чимало зусиль, щоб реалізувати заплановані проекти. Можете одержати несподівану пропозицію, яку варто докладно розглянути.

Гороскоп на 24 лютого БЛИЗНЮКИ

В цей день зірки рекомендують не ламати собі голову в роздумах про конкурентів. Якщо будете боятися труднощів, то втратите хорошу можливість. Зате в любові вас чекає успіх.

Гороскоп на 24 лютого РАК

24 лютого у Раків можуть виникнути проблеми, пов'язані з неуважністю. Можливо, знадобиться допомога друзів. Сон в цю ніч може бути віщим. Будьте обережні на дорозі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Гороскоп на 24 лютого ЛЕВ

В цей день ви можете отримати хороший прибуток, але не поспішайте витрачати гроші. Будьте обережні через плітки заздрісних колег, не надто довіряйте чужим порадам по роботі.

Гороскоп на 24 лютого ДІВА

24 лютого астрологи радять Дівам сконцентрувати всю увагу на дітях. Проведіть день з рідними на свіжому повітрі. Увечері вас обов'язково віддячать за всі ваші старання.

Гороскоп на 24 лютого ТЕРЕЗИ

У цей день не слід заводити знайомства, тому що довго не зможете позбутися від настирливого залицяльника. Ближче до вечора чекайте на хороші новини, пов'язані з близькими людьми.

Гороскоп на 24 лютого СКОРПІОН

24 лютого самопочуття вас точно не підведе. День ідеально підходить для занять спортом. Посеред дня може збентежити несподівана новина. Зате атмосферу в сім'ї ніщо не порушить.

Гороскоп на 24 лютого СТРІЛЕЦЬ

В цей день Стрільцям потрібно думати виключно про свої інтереси. Відстоюйте свою думку і не дозволяйте собі потрапити під чийсь вплив. Вдасться змінити хід подій на свою користь.

Гороскоп на 24 лютого КОЗЕРІГ

24 лютого Козерогам варто зайнятися колективною роботою. Відмінний день для вивчення нових ремесел і наукової роботи. Вечір проведіть у нетиповій для себе обстановці з новими знайомими.

Гороскоп на 24 лютого ВОДОЛІЙ

В цей день зірки рекомендують забути про самовпевненість. Ви можете влізти в сильний конфлікт або гучний скандал. Придивіться до своїх близьких, від вас приховують щось важливе.

Гороскоп на 24 лютого РИБИ

24 лютого можуть виникнути сумніви в правильності точки зору на деякі речі. Є ймовірність незначних проблем зі здоров'ям. Вам варто змінити спосіб життя.