Меган Маркл вже встигла створити ажіотаж навколо своєї персони і заслужти недоброзичливців. Все частіше і частіше можна помітити, що бувають новини в заголовках яких з'являється ім'я герцогині Сассекской. Вона свариться з дружиною принца Уельського Вільяма Меган,то ошелешує фанатів новиною про те, що своєї майбутньої дитини не буде показувати папараці і що зовсім переїде в заміський будинок з Гаррі.

Остання новина про Меган не менш інтригуюча. Молода мама відгуляла в Нью-Йорку. У Британії зовсім не прийнято влаштовувати baby shower, це міні вечірка, коли запрошують гостів, щоб дізнався стать дитини і подарувати майбутній мамі подарунки для неї і малюка на майбутні пологи. Але ось в Америці така традиція існує, більше того американці дуже люблять цю справу. Меган не стала винятком. Вона не змогла втриматися від того, щоб не зібрати подруг разом і відсвяткувати майбутнє поповнення в її сім'ї.

На такому пізньому терміні вагітності Меган Маркл, герцогиня Сассекская, поодинці, без свого чоловіка, герцога Гаррі Сассекського полетіла в америку, в Нью-Йорк. Дівчина зупинилася в одному з найбільш заможний готелів міста. Так само майбутня мама не забула і про своїх подружок. Деякі ЗМІ дізналися інформацію про те, що на справі номер оплачувала не сама герцогиня,це зробила її близька подруга - тенісистка Серена Вільямс (подейкують, пентхаус в готелі The Mark обійшовся їй у 75 тисяч доларів).

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Але це ще не кінець. Адже далі-більше. Королівська сім'я відпочиває все-таки по-королівськи. Особистий літак королівської сім'ї, який доставив герцогиню в Америку і назад до чоловіка в Британію обійшовся сім'ї в копієчку. Ні більше, ні менше ніж в 250 тисяч доларів в обидві сторони. Британці були стурбовані такими витратами, проте королівський двір зазначив, що всі витрати були оплачені приватними особами.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про сварку двох герцогинь Як дружина принца Чарльза поставила Меган Маркл на місце дорікнувши,що вона більше не акриса і в веденнях справ королівської сім'ї не потрібно грати на публіку.

Також "Знай.ua" повідомляв про те як насмішили українських породіль і майбутніх мам виплатою за дитину. На це не те, що памперси, харчування не купиш, при цьому потрібно ще й знайти няню.

Також "Знай.ua" писав про те, як юна Лілі Роуз Депп відірвалася зі своєю мачухою.