Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Головні меми церемонії "Оскар 2019"

Церемонія нагородження кінопремії "Оскар 2019" пройшла у США у ніч з 24 на 25 лютого. Як завжди, таке велике свято не обійшлося без мемів: користувачі сміються на пишною сукнею Біллі Портера, метеликом Рамі Малека, зміїною сукнею Емми Стоун, сукнями-мочалками, романтичними Леді Гагою і Бредлі Купером.

Біллі Портер у чорній сукні

Актор Біллі Портер, відомий за серіалом "Поза", вирішив яскраво епатувати публіку і не залишився непоміченим. Під піджак-смокінг він надів величезну чорну спідницю, якій позаздрили багато дам.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Я / Ти

Косий метелик Рамі Малека

Рамі Малек отримав свою першу статуетку за кращу чоловічу роль. Щоправда, не все було так ідеально з його вбранням.

Хто тільки не намагався поправити кривого метелика, але навіть селебріті залишилися безсилі.

Романтичні Леді Гага і Бредлі Купер

Леді Гага і Бредлі Купер на сцені виконали пісню Shallow з фільму "Зірка народилася", що отримав "Оскар" за кращий саундтрек.

Я — буріто

Відразу після цього я дізналася, що вагітна

Коли піцу привезли раніше, ніж ти очікував

Я — кожен, хто називає мене худою

Дивне плаття Емми Стоун

Емма Стоун знову без "Оскара", до того ж, сильно помилилася з сукнею. Користувачі порівнюють її вбрання зі змією і вафлями.

Сукні-мочалки

Відразу кілька знаменитостей наділи на "Оскар-2019" сукні з об'ємного фантіну. Користувачі почали порівнювати їх з мочалками.

Таке відчуття, що в Кейсі Макгрейвс був доступ на знімальний майданчик «Друзів», щоб вибрати сукню на сьогодні