Еротичний гороскоп на 26 лютого Овен

Що б химерне ви не придумали, вдасться все. Навіть оргазмів буде рівно стільки, скільки ви самі вирішите. Кому і як отримувати задоволення – вирішуєте тільки ви.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Телець

Сьогодні пози будуть змінюватися частіше, ніж погода навесні. Постарайтеся не розвалити ліжко і не впасти з нього.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Близнюки

День ідеально підходить, щоб підвести підсумки та зробити висновки щодо вашого інтимного життя. Нічого хорошого або поганого з нього не піде, ви просто почнете по-іншому ставитися до нього.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Рак

Можливо ви дуже розчаруєтесь, так як вас чекає дуже неприємна розмова з людиною, від якої ви її зовсім не чекали. Пам'ятайте, що в інтимних питаннях рішення завжди за вами.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Лев

Сьогодні в ліжку ви просто неймовірні, не втрачайте шанс і забирайтеся під ковдру. І не забудьте партнера прихопити, хоча вам і самим з собою чудово.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Еротичний гороскоп на 26 лютого Діва

Настрій сьогодні обіцяє бути просто відмінним, навіть сили з'являються, ніби добряче виспалися. Поділіться ними з коханим через тісні контакти.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Терези

Сьогодні вас чекає невеликий сюрприз вдома, можливо навіть просто прибраний будинок або приготована вечерю. Але такі старання вимагають особливого заохочення з вашого боку. Придумайте щось цікаве.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Скорпіон

Сьогодні ваш партнер наробить багато помилок, тому що не знає ваші еротичні бажання і спирається лише на інтуїцію. Покажіть, як йому діяти.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Стрілець

Весь день ви проведете в нескінченних еротичних пошуках. Ви навіть не знаєте, кого там хочете знайти. А це зазвичай веде до розчарування і незадоволеності.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Козеріг

Сьогодні ви зрозумієте, що навіть з небездоганним тілом, не важливо який ваш партнер, коли ви танете в його обіймах, закриваючи очі від насолоди.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Водолій

Агресія хоч іноді буває еротичною, але не сьогодні. Ваш партнер не має наміру терпіти грубість і образи. Озброюйтеся компліментами.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Риби

Трохи гарячого вина сьогодні не зашкодить ні вам, ні вашій половинці. Справжня близькість виникне і завдяки обміну не менш гарячими поцілунками

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, хлопець перетворив звичайний пагорб на казкове житло. Зовні житлоплоща виглядає як звичайний пагорб, але всередині це шикарні апартаменти.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень 25.02 - 03.03

поцілунками.