З 25 лютого по 7 березня в ПАТ «Дніпрогаз» заплановано відключення газу. Зміни торкнуться мешканців будинків, які розташовані на 6 вулицях міста.

Відключення газу пов'язане з проведенням планових ремонтних робіт. Про це повідомляє прес-служба "Дніпрогазу".

Працівники газокомпанії зможуть відновити водопостачання тоді, коли стан газового обладнання, димові і вентиляційні канали будуть в нормі. Користувачі газом в кажній квартирі дольний знаходиться обов'язково. «Дніпрогаз» звертається до мешканців Дніпра з проханням забезпечувати доступ працівників газового господарства до обладнання в своїх домх і квартирах.

Газопостачання буде відключено за наступними адресами:

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, що завтра по всьому Дніпру відключать світло: повний список вулиць.21 лютого на деяких вулицях міста Дніпра буде вимкнено світло. Пов'язано це з проведенням ремонтних робіт.На день без електрики залишаться мешканці п'яти районів міста. Про це повідомляють у прес-службі ДТЕК Дніпровські електромережі.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що У Дніпрі відключають світло: повний список вулиць.26 лютого жителі деяких вулиць Дніпра залишаться без світла. Відключення енергопостачання пов'язано з проведенням ремонтних робіт у місті.Без електрики тимчасово залишаться мешканці трьох районів Дніпра. Про це повідомляє прес-служба ДТЕК Дніпровські електромережі.

"Знай.uа" писав, що частина Львова залишиться без води і світла: ні помитися, ні одягнутися.Львів залишиться без світла. "Львівобленерго" проводить плановий ремонт електричних мереж. Сьогодні, 22 лютого, жителям деяких вулиць Львова варто запастися свічками.