Ще восени минулого року, на популярному курорті Залізний порт почалося грандіозне будівництво Аквапарку, що може істотно збільшити кількість туристів у курортний період. Про це повідомляє "Олешки.city".

Будівництво активно ведеться, тому можна спрогнозувати, що він розпочне свою роботу вже влітку цього року.

Аквапарк розташований недалеко від бази відпочинку "Лелека". Район, де він знаходиться ще слабо забудований. Але місцеві ріелтори помітили, що в кінці минулого року почав зростати попит на земельні ділянки, що знаходяться поруч з аквапарком і з'являється все більше охочих розпочати там будівництво. Адже поява такого грандіозного розважального об'єкта тягне за собою і розвиток інфраструктури. Це означає, що скоро там з'являться нові пансіонати, магазини, фаст-фуди та кафе. Отже, відпочиваючі будуть максимально забезпечені комфортними умовами для гарного відпочинку.

Нагадаємо, що в Україні побудують найпотужніший в Європі завод: 300 мільйонів інвестицій і 600 тонн на добу.Новий потужний завод по виробництву скла побудують, завдяки американським інвестиціям. Керівником проекту призначать президента групи компаній "Агромат" Олександра Моляко.У Київській області в 2019 році почнуть сроить найбільший в Європі завод з виробництва скла.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що півстоліття Простояв, простоїть ще півроку: ремонт Шулявського шляхопроводу перенесли.Київська влада ухвалила рішення відкласти перекриття і демонтаж аварійного Шулявського шляхопроводу на весну 2019 року, про що повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян у своєму інтерв'ю 044.ua.Як розповів чиновник: "Ми трохи відстаємо від первинного графіка, він був скоректований... Затримка пов'язана з необхідністю замовлення металопрокату, оплата за який повинна була надійти з Митного експерименту, але на жаль…

"Знай.uа" повідомляв, що Компанія Apple почне збірку своїх топових iPhone в Індії за сприяння місцевого підрозділу Foxconn вже в 2019 році. Головною особливістю цього заводу варто відзначити той факт, що він буде збирати тільки дорогі моделі, починаючи з iPhone X.