Ви коли-небудь думали про те, що у вас можуть бути надздібності? Деякі зі знаків зодіаку відрізняються особливою тонкістю сприйняття, але не всім вдається перевести це в контрольовану практику. Яким знакам зодіаку було б легше розвинути в собі незвичайні здібності — при великій вірі і бажанню, звичайно.

Скорпіон

Незвичайні здібності Скорпіона починаються, як мінімум, з його потужної інтуїції. Людина з акцентованим Скорпіоном в гороскопі здатна "бачити" те, що приховано, відчувати істину. Він ніби має доступ до несвідомого — звідси його здатність впливати на чужу психіку. Він може стати маніпулятором і негативно впливати на людей на благо собі, а може стати великим психологом, гіпнотизером або екстрасенсом, здатним "витягувати" людей з найбільш складних кризових станів.

Скорпіона асоціюють з темними силами. Вважається, що він найбільш стійкий до їх впливу і, більш того, здатний працювати з ними, трансформуючи важку енергію в очищувальну й доброчинну. Скорпіон міг би стати відмінним борцем зі злом, здатним дістати його з найтемніших глибин і нейтралізувати.

Рак

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Поряд зі Скорпіоном славиться сильною інтуїцією. Рак може досягти успіху у вивченні будь-яких езотеричних знань і психодуховних практик, оскільки осягає ці речі не тільки розумом. Раку "видно" підсвідомі процеси. Якщо він поглибиться в цю тему, то виявиться цілком здатним програмувати підсвідомість. Рак добре відчуває енергетику людей і простору. Цілком ймовірно, з эмпатичного і дбайливого Раку міг би вийти цілитель — якщо він навчиться впливати на енергетичні процеси.

Йому варто довіряти своїм внутрішнім відчуттям, вчитися розпізнавати їх і визначати їхню причину — це допоможе йому розвинути здатність правильно передчувати.

Отримання інформації зі снів і практика усвідомлених сновидінь — теж споріднена Раку тема. Цей знак пов'язаний з Місяцем, тому здатності Раку можуть слабшати чи підсилюватися згідно з місячними циклами.

Водолій

Цей знак називають знаком новатора, і неспроста. Водолій дивиться вперед, його тягне щось невідоме, незвичайне, незрозуміле. У повсякденності це може проявлятися в тязі Водолія до нових технологій, винахідництва, пошуку нового підходу в чому б то не було, креативності та екстравагантності. Водолій як би дещо випереджає час, в якому перебуває, він спрямований у майбутнє.

Він міг би стати добрим провісником і ефективно працювати з Таро, нумерологією і астрологією. Вміння Водолія розуміти мову символів досить допоможе йому в цьому. До того ж, у нього є схильність до раптових просвітлінь: чим більше уваги Водолія спрямовано на щось, тим імовірніше у його голову "посипляться" рішення і відкриття щодо цього.

Риби

Всякого роду магічні здібності мають на увазі не тільки зв'язок з чимось тонким і невидимим, але і можливість задіяти це в реальному житті, як мінімум, усвідомити це. З цієї точки зору, в прояві надздібностей знака Риби може виникнути сумнів. А ось в надчутливості Риб сумнівів немає.

Нептун, управитель цього знака, в астрології пов'язаний з сильною інтуїцією, снами, фантазіями, натхненням, духовним світом і загадками Всесвіту. При такому розкладі прямо показано ставати білим магом, космічним посланником і тому подібними.

Нагадаємо, улюбленці фортуни в березні за знаком Зодіаку. Березень стане вдалим для цих знаків Зодіаку.

Як повідомляв Знай. ua, ці знаки Зодіаку перетворять вас в рабів. Іноді вони не можуть зупинитися.

Також Знай. ua писав, з якогось знака Зодіаку вийде найкраща матуся. Вони живуть для того, щоб вам було добре.