Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе більше не живуть в Росії.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що зіркова пара купила будинок в Італії та вже тривалий час проживає там. Пізніше сам Меладзе відзначив, що основним його будинком зараз є вже не Москва, а невеличке містечко у північній частині Італії.

"На сьогоднішній день основний будинок саме там, на півночі Італії. Якийсь магнетизм там є, хочеться там оселитися. Я так само оселився в Києві, в 1998-му. І зараз, через 20 років, ми з дружиною оселилися в тому місці , яке дуже сподобалося. Захотілося осісти там", - розповів Костянтин Меладзе.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що ще у 2018 році Брежнєва постила на своїй сторінці в одній із соціальних мереж серію знімків, аззначаючи, що її улюбленим місцем відпочинку, де вона почувається, як удома є Італія.

Проте її нинішній чоловік Констянтин Меладзе уточнив, що його діти живуть в Києві, дружина - в Італії, а працює він на дві країни - Україну і Росію.

"Це вже багато років триває, все розкидано по різних країнах", - пояснив співрозмовник.

Разом з тим варто відзначити, що відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість похвалилася ніжним селфі, примірявши пишну сукню кольору фуксії і доповнивши образ яскравою помадою в тон. Так, артистка засвітила розкішні груди в глибокому декольте, однак зізналася, що її здолала хандра.

"Порятунок лише в яскравих фарбах 💚💜💛💙🧡 і в зйомках 😂#фуксиявера. Як у вас проходить фінал зими? ) теж хандра?", - поцікавилася Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: " і в таких грудях, теж порятунок є 🔥🔥🔥", "Які гарні сісяу , очі в сенсі !)) ну ви зрозуміли 😻", "Які гарні очі такі великі 😂👍🏻", "Барбі😍😍😍", "Красуня,що сказати👍👍😘", "Віра у такої красуні, як ти не повинно бути нудьги.Ти просто розумниця.".

Нагадаємо, Брежнєва вразила фігурою в облягаючій сукні.

Як повідомляв "Знай.ua", екс-"ВІА Грі" пригадали її низький вчинок.

Також "Знай.ua" писав, що Брежнєва похвалилася неймовірним подарунком.

Констянтин Меладзе | Vласть vs Vлащенко