Відома російська співачка Альбіна Джанабаєва, яка починала кар'єру з "ВІА Гри", вперше поділилася подробицями пережитих моментів після того, як громадськість дізналася про її роман з Валерієм Меладзе.

Про це стало відомо завдяки нещодавньому відвертому інтерв'ю зірки для оного з російських журналів.

Альбіна Джанабаєва
Альбіна Джанабаєва

Варто нагадати, що саме через цю жінку Меладзе пішов від своєї сім'ї, в якій прожив 25 років. У той же час Джанабаєва розповідає, що коли їх стосунки стали надбанням громадськості, вона зазнала серйозного психологічного тиску.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Прийшов момент, коли я теж готова поділитися чимось. Коли моє особисте життя не настільки вже закрите. Я вийшла з цього стану, тому готова розмовляти. Ми намагалися зберегти свій простір хоч якось! Ох, це був непростий період. За мною їздили і якось чатували. І все це, звичайно, в якийсь стан вводило, нервовий і депресивний", - відверто поділилася Альбіна.

Варто нагадати, що українська співачка Віра Брежнєва порадувала шанувальників зухвалим і відвертим образом одночасно. Знімками співачка поділилася в своєму Instagram. На опублікованому фото співачка позує в чорних лакових штанях, які ідеально підкреслюють її фігуру. Крім того відвертий образ вона доповнила стильними аксесуарами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що дружина Валерія Меладзе і колишня учасниця групи ВІА Гра Альбіна Джанабаєва часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз співачка здивувала фанатів знімком, зробленим в Кремлі.

На фотографіях Альбіна Джанабаєва позує у вишуканій блискучій сукні коричневого кольору на одній бретелі, яке підкреслює струнку фігуру артистки. На обличчі співачки яскравий макіяж з акцентом на губи, які артистка нафарбувала темно-вишневою помадою. У вухах Альбіни масивні сережки з камінням, а волосся вона зібрала у трохи дивну зачіску на маківці.

Нагадаємо, Віра Брежнєва збуджує мережу непристойним фото, шанувальники схвильовані.

Як повідомляв Знай.uа на публіці ікони стилю, а вдома - нечупари.

Знай.uа писав, Валерій Меладзе: біографія російського співака і серцеїда з грузинським корінням.