Нещодавно стало відомо про те, що 4 березня вийде новий сезон популярного в нашій країні телесеріалу "Школа". Новий сезон буде про останній рік навчання, тож і називається він відповідно "Школа. Випускний".

Перед початком нового сезону до студії 1+1 завітають головні актори серіалу: Ірина Кудашова, Анна Трінчер, Ліза Василенко, Богдан Осадчук, Даня вегас та Олександр Петренко, та розпочнеться онлайн-трансляція. Її можна буде переглянути на сайті телеканалу, на офіційних сторінках "Школи" у Facebook та Instagram. Онлайн-трансляція відбудеться 4 березня о 20:00.

Зірки серіалу "Школа" пообіцяли прихильникам багато цікавого. Зокрема, поділитися цікавими історіями та подробицями зі знімального майданчика, а також відкрити секрети про своє особисте життя. Також вони розкажуть про фан-тур, творчі плани та дадуть відповіді на питання, які їм можна буде поставити під час прямого ефіру.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше ми писали, що американська актриса Кейлі Куоко прокоментувала в Instagram закриття серіалу "Теорія великого вибуху", в якому зіграла головну роль.

Актриса додала: "Це були мрії, які збулися і подорож, яка назавжди змінила наше життя. Неважливо, коли б воно не закінчилось, моє серце в будь-якому випадку було б розбите. Потопаючи в сльозах, ми обіцяємо вам кращий сезон".
Варто згадати, що "Теорія великого вибуху" — один з найпопулярніших сучасних сіткомів в США і в багатьох інших країнах. Аудиторія 11-го сезону склала близько 14 мільйонів людей.
Нагадаємо, що у другому сезоні серіалу "Школа", в якому знявся молодий український блогер Данило Черкас. Стало відомо, що Данило Черкас, відомий в мережі як Даня Вегас, зіграв загадкового хлопця, який погрожував героїні Ніці по телефону. У фільмі персонажа Черкаса також звуть Данило.