8 Березня вже на носі, а ви досі не знаєте, що подарувати коханій дружині? Не варто переживати та хвилюватися! Ми вас врятуємо. У цій статті ви знайдете кращі ідеї подарунків для дружини. Дочитавши статтю до кінця, зможете визначитися, який подарунок їй ліпше презентувати: оригінальний, прикольний, креативний чи незвичайний? Наші корисні поради допоможуть урізноманітнити свято. І влаштувати дружині справжній сюрприз!

Оригінальні ідеї подарунків до 8 Березня

Вибрати подарунок коханій дружині не так вже й складно, як може здатися на перший погляд. Це питання вирішується легко. І ми готові поділити з вами оригінальними ідеями:

• Багато різнокольорових гелевих кульок. Можете купити повітряні кулі у вигляді сердець. Не обов'язково дарувати їх у приміщенні. Як варіант – покласти до багажнику авта та попросити дружину вранці 8 Березня його відкрити. Кулі полетять у небо, а в дружини залишаться найприємніші враження та спогади.

• Прогулянка на конях - прохолодна погода зовсім не перешкода, якщо одягнути теплі куртки. Насолоджуйтесь верховою їздою на свіжому повітрі. Заряд бадьорості гарантовано!

• Каблучка в келиху з шампанським - досить оригінальний і несподіваний подарунок. Порадуйте кохану!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

• Номер у готелі. Чому тільки молодята чи коханці можуть усамітнюватися в готельному номері? Додайте різноманітності в ваші стосунки! Відпочиньте від суєти та побуту в іншій обстановці.

Подарунок дружині на 8 березня
Подарунок дружині на 8 березня

• Вікенд-екскурсія. Тим, хто може собі дозволити, найкраще відправитися до іншого міста чи країни в невеличку подорож. Нехай екскурсія стане романтичним уїк-ендом на двох!

• Ванна з пелюстками троянд - безумовно, прекрасний подарунок. Усамітнившись, використовуйте аромаолії, розслабляйтеся та відпочивайте в прекрасній романтичній атмосфері.

• Портрет - замовте його у хорошого художника. Це може бути реалістичне зображення або аніме стиль. Сьогодні навіть можна передати красу коханої за допомогою художнього випалювання.

• Вечеря на даху, але тільки в теплій країні, оскільки у нас у цю пору ще занадто холодно для такого заходу.

• Зворушливий вірш - напишіть для коханої щось особливе. Кожна людина може написати вірш. Головне - вкласти в нього частинку своєї душі. Будьте оригінальні! Дозвольте своїй уяві трохи пофантазувати та придумати що-небудь незвичайне.

• Салют на честь коханої дружини. Задоволення не з дешевих, але дуже вже вражаюче. Такий подарунок-сюрприз зачарує навіть найпрагматичнішу дружину.

Ви, звичайно, можете доповнити салютом будь-який із подарунків або ж просто подарувати їй феєрверк із презентом, приготованим власноруч. Виникають труднощі з вибором? Ви не знаєте, що такого можна зробити самому? Наші ідеї вас виручать - візьміть їх на замітку!

Подарунок дружині на 8 березня
Подарунок дружині на 8 березня

Найкращий подарунок, зроблений своїми руками

Багато жінок просто обожнюють сюрпризи. Якщо ваша дружина належить до цієї категорії дам, влаштуйте їй романтичну вечерю, приготувавши вишукану страву самостійно.

Здивуйте її, наприклад, фруктовим салатом в ананасі. Приготувати оригінальну страву нескладно. При цьому будь-якій жінці сподобатися така увага з боку чоловіка. Їй буде дуже приємно!

Якщо ви шукаєте недорогий варіант страви, можете приготувати її на свій розсуд із наявних інгредієнтів. Головна хитрість - гарна подача. Ви можете використовувати половинки апельсин (мається на увазі шкірка). Вони відмінно підійдуть не тільки для салатів, але й запікання гарячих страв у духовці.

Подарунок дружині на 8 березня
Подарунок дружині на 8 березня

Салати гарно виглядають у келихах на високих ніжках. Чудові страви - в тарталетках. Наприклад, можна наповнити їх відвареним курячим філе, порізаним кубиками з майонезом чи оливковою олією – дивлячись, що вважає за краще ваша дружина. Зверху - твердий тертий сир, для прикраси - маслини або оливки. Більш дорогий варіант - креветки, кальмари та варені яйця.

Досить заманливо та вишукано виглядають різноманітні страви в лаваші. Тут вже можете проявитисвою кмітливість або скористатися ідеями, представленими в мережі інтернет. Вона любить суші? Зробіть їх власноруч!

Проявіть свою турботу та увагу таким чином. Адже будь-якій жінці кухня вже порядком набридла. Замініть дружину хоча б у приготуванні святкової вечері, звільнивши її від обов'язків. І не забудьте про романтику - обов'язково запаліть свічки!

Своїми руками можна зробити і чудовий фруктовий букет. Використовуйте для нього яблука, ківі, банани, авокадо, апельсини, лимони та манго - дивіться за своїми фінансовими можливостями.

Якщо хочете зробити що-небудь із підручних засобів, тоді змайструйте для коханої дружини фотоколаж. Для цього вам необхідно буде зробити дерево. До кожної гілочки прикріпити по фотографії, починаючи з самого дитинства. Часу займе небагато, а коханій буде дуже приємно отримати такий пам'ятний подарунок.

Ви можете купити перші весняні квіти та пересадити їх у чайні чашки. Такий презент виглядатиме чарівно й не зовсім звичайно. А головне - така подача первоцвітів буде незабутньою!

Подарунок дружині на 8 березня
Подарунок дружині на 8 березня

Ви можете стати майстром на кілька годин і зробити приємну саморобку - топіарій. Декорувати чашку кавовими зернами або квітами зі стрічок не так уже й складно, як може здатися на перший погляд. Скористайтеся покроковим майстер-класом у інтернеті. Прикрасьте декоративне дерево стрічкою та здивуйте свою дружину.

Такий подарунок буде унікальним. Тим паче, що топіарій називають ще деревом щастя, що символізує жіночу молодість та красу. Зробивши його своїми руками, ви подаруєте коханій разом із топіарієм удачу, довголіття та благоденство.

Незвичайні подарунки для вагітної дружини

Якщо ви хочете купити своїй вагітній дружині що-небудь не зовсім звичайне, але не знаєте, як догодити примхливій дружині в положенні, візьміть на замітку наступні ідеї:

• Не будьте занадто нудними - запросіть даму серця до ресторану та подаруйте їй вишукане вечірнє вбрання. Якщо дружина вагітна, - це зовсім не означає, що вона повинна сидіти вдома та сумувати.

• Білизна для вагітних або бандаж - річ потрібна й практична.

• Підлогові ваги для тих, хто хоче контролювати свою вагу кожен день.

• Тепла піжама і домашній затишний костюм для тих, хто потребує турботи і уваги. Вибирайте не тільки комфортні варіанти, але й водночас чарівні, щоб кохана дружина, перебуваючи в положенні, виглядала вдома гарно й завжди залишалася привабливою.

• Якщо вагітна дружина хоче бути сексуальною та чарівною, перебуваючи в положенні, тоді їй варто купити й подарувати комплект із сатинових штанів та шифонового топа, який додасть їй легкості й вишуканості.

• Гарний альбом для вагітної або новонародженого. До речі, його можна як купити, так і зробити власноруч.

• Квитки до театру, кінотеатру або на концерт. Вагітна дружина теж повинна розважатися. Їй потрібні позитивні емоції.

Подарунок дружині на 8 березня
Подарунок дружині на 8 березня

Вибираючи подарунки для коханої, не забувайте, що кращий із них той, який зроблений від душі. А якщо він буде зроблений своїми руками - ціни йому не буде! Кожній жінці приємно усвідомлювати, що коханий старався для неї, вкладаючи свою частинку душі в подарунок.

Список креативних подарунків для коханої

Щоб піднести дружині креативний подарунок і бути в повній боєготовності, виберіть що-небудь з нижчеподаного списку:

• Аромалампа та весняний аромат.

• Механічна листівка-сюрприз.

• Гаманець або сумочка ручної роботи.

• Скринька для прикрас з дзеркалом.

• Мішечок із позитивом: усередині можуть бути сережки, гарна білизна або шоколадні цукерки.

• Іменна футболка.

• Чекова книжка бажань.

• Печиво або шоколадні цукерки із завданнями.

• М'які домашні капці з сюрпризами-записками всередині.

Не знаєте, що написати в записках або які завдання запропонувати 8-го Березня, щоб повеселитися та підняти коханій дружині настрій? Немає нічого простішого! Читайте статтю далі та дізнайтеся, якими можуть бути жартівливі завдання.

Подарунок дружині на 8 березня
Подарунок дружині на 8 березня

Прикольний варіант на будь-який смак і гаманець

Зробіть дружині «кіндер»-сюрприз. Він може бути у вигляді мішечка, коробки з-під цукерок - проявіть кмітливість! Вкладіть усередину записки із наступними прикольними завданнями для себе ж. Врахуйте, що читатиме завдання вона, а виконувати маєте ви:

1. Передбачити майбутнє.

2. Розповісти смішний анекдот.

3. Сказати на п'яти різних мовах фразу «Я тебе кохаю».

4. Станцювати танець.

5. Виконати пісню.

6. Розповісти вірш.

7. Перерахувати достоїнства дружини.

8. Вгадати 5 найпотаємніших бажань коханої.

9. Перерахувати по порядку правила солодкого сімейного життя.

10. Назвати 10 найкращих якостей дружини.

Оскільки ви самі будете писати завдання, то й підготуватися зможете відповідним чином, щоб розсмішити та здивувати дружину. Вражайте коханих! Даруйте їм разом із подарунками відмінний райдужний настрій!

Подарунок дружині на 8 березня
Подарунок дружині на 8 березня

Якщо ви хочете піднести дружині небюджетний прикольний подарунок, у такому випадку відмінно підійде інтимний презент: гра на двох, еротичне боді, халатик або пеньюар, масла або феромони, панчохи, пояс для них тощо.

Зробіть масаж коханій, побалуйте її, запросивши до сауни чи організувавши похід у спа-салон. При цьому не забувайте про банальний букет. Щоб ви не подарували, квіти повинні бути обов'язково!