Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніших події у світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

Леді Гага і Бредлі Купер на "Оскарі"

Мем з церемонії нагородження премії "Оскар", де Леді Гага і Бредлі Купер виступили з піснею Shallow. Артисти сиділи за роялем, співали в один мікрофон і романтично дивилися один на одного. В мемах вони уособлюють всі види любові і прихильності.

Кадри з Леді Гагою і Бредлі Купером швидко розлетілися по соцмережам. У програмі "Вечірній Ургант" ведучі Дмитро Хрустальов та Іван Ургант зробили пародію на цей виступ.

Популярні новини зараз
Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Леді Газі навіть довелося пояснювати на шоу Джиммі Кіммела, чи був романтичний зв'язок між нею і Купером. До речі, Бредлі одружений на моделі Ірині Шейк.

Люди бачать кохання, і знаєте що, ми хотіли, щоб ви це бачили. Це пісня про кохання, Shallow. Фільм «Зірка народилася» — історія про кохання Леді Гага

Мій кіт/ Я. Мій кіт / Мій пес / Я

Домашня робота / Я. Домашня робота / YouTube ролики про старі епізоди Гри престолів / Я

Я / Буріто

Відразу після цього я дізналася, що вагітна

Я/ Будь-яка людина яка назве мене худою

Горила читає лекцію

Мем з горилою із зоопарку Лос-Анджелеса, яка виглядає так, ніби читає лекцію людям, що зібрались навколо.

Самого дна я досяг у 1997-му

І я сказав собі, якщо це сталося з Харамбе, це може статися і зі мною

Думки про угоду Amazon і Whole Foods

Для Джека було місце на тій двері з Титаніка. Роуз могла посунутися і він би не замерз

Лекція, за яку я б заплатив