Астрологи попереджають, що не для всіх знаків Зодіаку березень стане легким місяцем. Ретроградний рух Меркурія буде спостерігатися з 5 по 28 березня. Деяким з них розташування планет принесе в життя труднощі, хаос і плутанину. Їм доведеться особливо непросто в період ретроградного руху Меркурія:

Близнюки особливо сильно відчують на собі вплив Меркурія, адже він є правлячої планетою знака. Проте саме із-за його ретроградного руху Близнюки будуть відчувати труднощі у спілкуванні і стрес.

Раки у цей період стануть особливо емоційними. Вони будуть зриватися на різних людях, а це буде приносити хаос у відносини з іншими. Потрібно постаратися взяти під контроль емоції і постаратися не псувати стосунки з близькими.

Дів чекає напружений період. Саме час відпочити і намагатися всіляко відгородити себе від зайвої роботи. Вони будуть плутатися в тому, наскільки правильно все робите, однак до кінця місяця ви побачите в цьому сенс.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Тельців накриють емоції, які завадять їм ясно мислити. Важливо постаратися зберегти спокій та пам'ятати про те, що ви робите.

До Водоліїв прийде час розчарування. Вони зможуть відчути, що нічого не відбувається і це почне дратувати їх. Однак важливо вчасно розширити свою точку зору і постаратися ширше подивитися на ситуацію.

Нагадаємо, гороскоп на березень від Василини Володіної: час змін в житті і подарунків долі. Часу на те, щоб підготуватися до змін, у нас не так вже й багато.

Як повідомляв Знай. ua, успіх буде супроводжувати цим 5 знаків Зодіаку у всьому. Астрологи назвали п'ятірку найбільш везучих знаків Зодіаку.

Знай. ua писав, що які знаки Зодіаку отримають шанс на шалене багатство у березні. Астрологи назвали знаки Зодіаку, які мають шанс на величезне багатство в поточному місяці.