В популярному американському серіалі "Shameless" прозвучить пісня українського рок-гурту Marakesh. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив фронтмен колективу Марк Гриценко.

"Радий повідомити, що пісня Marakesh "Try Heart" (трек з альбому 199X - ред.) прозвучить в епізоді популярного американського серіалу "Shameless", - написав Марк.

Трек стане частиною тринадцятого епізоду дев'ятого сезону шоу, який вийде на екрани в неділю, третього березня.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Користувачі мережі радісно відреагували на таку новину. Багато хто вважає, що це "переможенька".

Додамо, що Shameless - американський телесеріал, що виходить на каналі Showtime з 2011 року.

Шоу розповідає про неблагополучну сім'ю Френка Галлагера, батька-одинака, алкоголіка і наркомана, у якого шестеро дітей. В той час, як він проводить свої дні в алкогольному сп'янінні, його діти вчаться жити самостійно. Головні ролі в проекті виконують такі зірки, як Вільям Х. Мейсі, Еммі Россум і інші. Серіал був удостоєний багатьох премій, у тому числі Primetime Emmy Awards, BMI Film & TV Awards і PRISM Awards.

Раніше ми писали, що хіт популярного української етно-гурту "ДахаБраха" став саундтреком рекламного ролика нового бренду Девіда Бекхема House 99.

За словами менеджера групи Ірини Горбань, автори реклами хотіли для ролика саме трек "Шо з-під дуба", передає Karabas Live.

Раніше ця ж пісня "ДахаБраха" стала саундтреком американського серіалу "Фарго".

Також ми писали, що українська "Група АГОНЬ" придумала неординарне промосвого нового альбому, влаштувавши квест по Києву і шокуючи перехожих, завдяки чому музиканти отримали тисячі прослуховувань в режимі телефонного дзвінка.

15 лютого відбулася презентація другого повноформатного альбому "Групи АГОНЬ" – "Закладка". Як анонсували музиканти, ексклюзивна радіо-прем'єра альбому прозвучить на хвилях NRJ і буде доступна на всіх цифрових майданчиках.

Нагадаємо, українська група "Група АГОНЬ" порадував шанувальників новим відеокліпом на пісню "Тікай" ("Біжи"), опублікувавши його на своєму офіційному YouTube-каналі.

Як повідомляв портал Знай.uа "Група АГОНЬ" випустила новий треш-кліп

Знай.uа писав вокаліст Групи АГОНЬ" презентував нову колекцію для модників