Серіал "Кріпосна", який нещодавно почали транслювати на українському телебачення б'є всі рейтинги. Це і не дивно, так як до прем'єри сорока восьми серійного серіалу, його досить багато популяризували. Цікаво те, що основною локацією для фільму був Тернопіль, а саме Вишневецький палац.

Серіал розповідає про дівчину Катерину, яка щойно стала повнолітньою. Дівчина дуже добре вихована, харизматична, культурна, красива. Якщо зняти з неї всю одежу, які носять кріпаки і переодягнути, то вона буде виглядати як панночка благородних кровей.

Її життя перетвориться на жах. Катерині потрібно буде пережити втрату близьких і рідних, вижити "в руках" жінки, яка хоче її вбити, а також перемогти злодія, який її постійно переслідує і ще багато чого їй доведеться пережити і не зламатися. Але що чекає її в кінці цього шляху?

У серіалі знімалися досить відомі українські актори - Олексій Яровенко, Станіслав Боклан, Катерина Ковальчук, Михайло Гаврилов, Ольга Сумська, Марк Дробот, Леся Журавська, Фатіма Горбенко, Наталія Денисенко та багато інших вже відомих зірок або тільки висхідних.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, український серіал про підлітків "Школа" викликав неоднозначні емоції у публіки. Багато людей говорили, що у дівчаток з серіалу дуже короткі спідниці. І це неприпустимо для дітей. Хтось взагалі сказав, що режисери погано попрацювали і серіал їм не сподобався. До речі, негативних коментарів було більше. Тим не менш серіал "Школа" бив всі рейтинги.

Як раніше повідомляв Знай.иа, Вікторія Бекхем показав фотографію з чоловіком і дітьми. Також вона розповіла, що діти вже підросли, але злазити з шиї-годувальниці батька не збираються. Відомо, що у пари четверо дітей.

Знай.иа писав, у Львові на карантин пішло багато шкіл через високий рівень захворюваності на грип та ГРВІ. Навчання призупинено до четвертого березня. Відомо, що в класах відсутні більше двадцяти відсотків учнів.